Γλυκός Καφές… Χωρίς Ζάχαρη

Γλυκός Καφές… Χωρίς Ζάχαρη

Κανέλα
Η πλούσια γεύση της κανέλας μπορεί να ξεγελάσει εύκολα τον ουρανίσκο, μειώνοντας την ίδια στιγμή τη γλυκόζη του αίματος, τα τριγλυκερίδια και τη χοληστερόλη σε άτομα με διαβήτη.

Άγλυκη σκόνη κακάο
Ένα κουταλάκι του γλυκού άγλυκης σκόνης κακάο αρκεί για να αποκομίσετε τα αντιοξειδωτικά οφέλη των φλαβανοειδών της σοκολάτας και να πάρετε μία εσάνς γλύκας.

Νιφάδες σοκολάτας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρη σοκολάτα, αλλά και γάλακτος, ανάλογα με την γλυκύτητα που επιθυμείτε να δώσετε.

Σιρόπι σφενδάμου
Θρεπτικό, υγιεινό αλλά και ιδιαιτέρως γευστικό, το εν λόγω σιρόπι έγινε ευρέως γνωστό για τη χρήση του στα pancakes αλλά ταιριάζει μοναδικά και στον καφέ.

Παγωτό βανίλια
Αρκετά «θερμιδοφόρο», μπορείτε να το τολμήσετε μία φορά την εβδομάδα, έτσι ώστε να μετατρέψετε τον καφέ σας σε ένα ωραίο επιδόρπιο που θα σας δίνει, παράλληλα, τη δόση καφεΐνης που χρειάζεστε.

Εκχύλισμα βανίλιας
Λίγες σταγόνες θα απογειώσουν τον καφέ σας, ενώ θα σας απαλλάξει από θερμίδες. Το εκχύλισμα βανίλιας έχει 0 θερμίδες και περιέχει 0 γρ. ζάχαρης σε αντίθεση με τα σιρόπια βανίλιας, που έχουν περίπου 80 θερμίδες και 20 γρ. ζάχαρη/ μερίδα.

Μοσχοκάρυδο
Τολμήστε το στον ελληνικό καφέ και μπορεί να συνδυαστεί με την κανέλα και το κάρδαμο για πιο πλούσια γεύση. Μισό κουταλάκι του γλυκού (και λίγο λιγότερο) αρκεί για να απολαύσετε έναν καφέ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τη ζάχαρη.

♦ Extra tip!
Πάντα υπάρχει η λύση του να συνοδεύσετε τον σκέτο καφέ σας με ένα σοκολατάκι από κουβερτούρα! Δεν είναι τυχαίο που στα μεγαλύτερα café της Ευρώπης, δίπλα στο εσπρεσάκι ή στον γαλλικό σας βρίσκεται ένα σοκολατάκι.

Health coffee 500