Τα Gia…giamas στο προσκήνιο: Ένα Απολαυστικό Ταξίδι Στην Κέρκυρα με τον Τάσο Δούση!

Τα Gia…giamas στο προσκήνιο: Ένα Απολαυστικό Ταξίδι Στην Κέρκυρα με τον Τάσο Δούση!

Στην τελευταία εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση του Open Tv, είδαμε τα αγαπημένα μας Gia…giamas να ταξιδεύουν στην Κέρκυρα, όπου εκεί συναντήθηκαν με τον Τάσο Δούση και  βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής! Με τον Τάσο Δούση να αναλαμβάνει τα ηνία, η εκπομπή μας πρόσφερε ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της γεύσης και της δημιουργικότητας.

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Δούσης μοιράστηκε την ενθουσιώδη εμπειρία του με τα Gia…giamas, επισημαίνοντας πόσο τονωτική και ευεργετική είναι η ΝΕΑ ΤΑΣΗ Κερασάδα με Αρμπαρόριζα! Επίσης, μίλησε για την ιστορία, την προέλευση και την αυθεντικότητά των που έχουν τα Gia…giamas. Μέσα από αυτήν την απόλυτα χαρούμενη συνάντηση, αναδείχθηκε η φιλοσοφία της εταιρείας μας, η οποία είναι να προσφέρει προϊόντα τα οποία έχουν σαν κύρια βάση και χαρακτηριστικά, την υγιεινή ζωή και την απαραίτητη προσοχή που πρέπει όλοι μας να δείχνουμε για τη διατήρηση του πλανήτη μας!

Με την επίσημη παρουσία μας στην εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, επιδείξαμε τη δέσμευσή μας για την ποιότητα και τη διαφορετικότητα στην αγορά των beverage προϊόντων. Είναι μια τιμή για εμάς να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη beverage αγορά με το ευρύ κοινό και να εμπνέουμε τους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέες τάσεις, και εμπειρίες.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε για τους συνεργάτες μας τις καλύτερες προϊοντικές λύσεις (total beverage solutions) και ταυτοχρόνως να προσφέρουμε στους καθημερινούς καταναλωτές απολαυστικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Συνεχίστε να μας στηρίζετε και να μας εμπιστεύεστε καθώς εξελισσόμαστε και δημιουργούμε!

@eikonesbytasosdousis