Πολιτική Απορρήτου

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε έναν από τους Διαδικτυακούς Τόπους που εκδίδει και διαχειρίζεται η Ethos Media AE. Πριν χρησιμοποιήσετε τον Διαδικτυακό Τόπο αυτό παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας ΔΠΧ.

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις τεχνολογικές ή άλλες εξελίξεις. Η εταιρεία μας δεν θα ενημερώνει με ειδική επικοινωνία τους πελάτες της ή τους χρήστες του διαδικτυακού αυτού τόπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ’ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής. Η εξακολούθηση χρήσης του διαδικτυακού τόπου, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας ΔΠΧ, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των εκάστοτε ισχυόντων όρων εκ μέρους σας.


Εισαγωγή

Από 29-8-2019 ισχύει και εφαρμόζεται ο Ν. 4624/2019 (ΦΕΚ 137 Α) σε προσαρμογή και εναρμόνιση με τον από 25.5.2018 Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ 2016/679, γνωστό και ως ΓΚΠΔ, καθώς και της Οδηγίας (ΕΕ 2016/680) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τον οποίον ενισχύεται το πλαίσιο της προστασίας των υποκειμένων των δεδομένων, όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ethos Media με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα συμμορφώνεται με τον ΓΚΠΔ στο πλαίσιο της δραστηριότητας και του σκοπού της και λαμβάνει τα προβλεπόμενα και διαθέσιμα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα κατά τα προβλεπόμενα στον ΓΚΠΔ και την ελληνική νομοθεσία κατ΄ επέκταση.

 

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Στοιχεία επικοινωνίας

H Ethos Media είναι υπεύθυνος επεξεργασίας με τα εξής στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση       Θεσσαλίας 29, Άλιμος Αττικής

Τηλέφωνο       2109984950

e-mail              info@ethosmedia.eu

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Σκοπός της συγκεκριμένης πολιτικής είναι να περιγράψει τη σχετική νομοθεσία και να παρουσιάσει τα βήματα που ακολουθεί η Ethos Media για να εξασφαλίσει τη συμμόρφωσή της σε αυτή, ως υπεύθυνος επεξεργασίας και ενημερώνει το υποκείμενο για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών που το αφορούν.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΔΠΧ) είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα (υποκείμενα) των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του υποκειμένου είναι πολύ σημαντική. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και διασφαλίζουμε ότι η διοίκηση, τα στελέχη, το προσωπικό και οι συνεργάτες της Ethos Media ενημερώνονται για τις υποχρεώσεις τους κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της εταιρείας.

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του διαδικτυακού τόπου απευθύνονται προς το κοινό και δεν στοχεύουν σε ανηλίκους.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 679/2016 (ΓΚΠΔ) είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της νομοθεσίας, που επηρεάζει τον τρόπο που η Ethos Media εκτελεί δραστηριότητες σχετικές με την επεξεργασία δεδομένων. Σε περίπτωση που υπάρξει παραβίαση του ΓΚΠΔ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όσων βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πιθανό να επιβληθούν σημαντικά πρόστιμα. Είναι πολιτική της Ethos Media να εξασφαλίσει ότι η συμμόρφωσή της με το ΓΚΠΔ και άλλες σχετικές νομοθεσίες είναι ξεκάθαρη και μπορεί να αποδειχτεί ανά πάσα στιγμή.

Ως υπεύθυνος επεξεργασίας φέρει την ευθύνη και είναι σε θέση να αποδείξει τη συμμόρφωσή της στον Κανονισμό και την Εθνική Νομοθεσία και διασφαλίζει ότι συμμορφώνεται με όλες αυτές τις αρχές, τόσο στις τρέχουσες επεξεργασίες, όσο και κατά την εισαγωγή νέων μεθόδων επεξεργασίας, όπως νέων πληροφοριακών συστημάτων.

 

Τι είναι τα cookies και γιατί συλλέγονται

Για να διασφαλίσουμε ότι ο διαδικτυακός μας τόπος λειτουργεί σωστά, ενδέχεται μερικές φορές να τοποθετήσουμε ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που είναι γνωστό ως cookie στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Ένα cookie είναι ένα αρχείο κειμένου, που αποθηκεύεται από έναν διακομιστή ιστού, σε έναν υπολογιστή ή μια κινητή συσκευή. Το περιεχόμενο ενός cookie μπορεί να ανακτηθεί ή να διαβαστεί, μόνο από το διακομιστή που δημιουργεί το cookie. Το κείμενο σε ένα cookie αποτελείται συχνά από αναγνωριστικά, ονόματα τοποθεσιών και ορισμένους αριθμούς και χαρακτήρες. Τα cookies είναι μοναδικά για τα προγράμματα περιήγησης ή τις κινητές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και επιτρέπουν στους διαδικτυακούς τόπους μας να αποθηκεύουν δεδομένα όπως οι προτιμήσεις σας.

Η Ethos Media χρησιμοποιεί μόνο αναγκαία και λειτουργικά cookies. Ο διαδικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies, για να μας επιτρέψει να συλλέξουμε πληροφορίες, που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία του χρήστη.

Η παρούσα πολιτική εφαρμόζεται σε όλους τους διαδικτυακούς τόπους της Ethos Media. Εξηγεί τα διαφορετικά είδη Cookies που χρησιμοποιούνται στο διαδικτυακό τόπο και τον τρόπο ελέγχου τους. H Ethos Media διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την πολιτική για τα Cookies οποτεδήποτε. Κρίνεται επομένως σκόπιμο να ελέγχεται κάθε φορά η παρούσα προς ενημέρωση για το πρόσφατο περιεχόμενο της πολιτικής μας για τα Cookies. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική για τα Cookies θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό μας τόπο.

Συναινώντας στην εγκατάσταση των Cookies ο χρήστης μπορεί να απολαύσει πληρέστερα την περιήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο.

Ευελπιστούμε ότι η παρούσα πολιτική θα βοηθήσει το υποκείμενο να κατανοήσει τη χρήση από μέρους μας των Cookies και να αισθανθεί πιο ασφαλές, γνωρίζοντας ότι σεβόμαστε την ιδιωτικότητά του. Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μπορεί να απευθύνεται στην e-mail διεύθυνση info@ethosmedia.eu

 

Ορισμοί

Στο ΓΚΠΔ εμπεριέχονται συνολικά 26 ορισμοί. Οι πιο βασικοί ορισμοί σχετικά με τη συγκεκριμένη πολιτική παρατίθενται παρακάτω:

Τα δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ορίζονται ως :

κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου .

Ως «επεξεργασία» ορίζεται:

κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιμένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

« Υπεύθυνος επεξεργασίας » σημαίνει :

Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους Ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους .

«Αποδέκτης»:

το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας, στα οποία κοινολογούνται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είτε πρόκειται για τρίτον είτε όχι.

 

Αρχές Που Διέπουν Την Επεξεργασία Των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται ο ΓΚΠΔ., ώστε τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα πρέπει να :

( α ) υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία με διαφανή τρόπο σε σχέση με το υποκείμενο των δεδομένων («νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια»)

( β ) συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς. Η περαιτέρω επεξεργασία για σκοπούς αρχειοθέτησης προς το δημόσιο συμφέρον ή σκοπούς επιστημονικής ή ιστορικής έρευνας ή στατιστικούς σκοπούς δεν θεωρείται ασύμβατη με τους αρχικούς σκοπούς,

( γ ) είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία («ελαχιστοποίηση των δεδομένων»),

( δ ) είναι ακριβή και, όταν είναι αναγκαίο, επικαιροποιούνται.·Επίσης πρέπει να λαμβάνονται όλα τα εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή ή διόρθωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι ανακριβή, σε σχέση με τους σκοπούς της επεξεργασίας («ακρίβεια»),

( ε ) διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση των υποκειμένων των δεδομένων μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα . Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να αποθηκεύονται για μεγαλύτερα διαστήματα, για τη διασφάλιση των έννομων δικαιωμάτων του υπεύθυνου επεξεργασίας («περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης»),

(στ ) υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων την προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά, με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων («ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα»).

 

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και πως;

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγει και επεξεργάζεται η Ethos Media, με

α) την προσωπική (στα γραφεία μας ή σε εκδηλώσεις που διοργανώνουμε ή συμμετέχουμε) υποβολή ατομικής αίτησης για εγγραφή του υποκειμένου ως μέλους/παραλήπτη/συνδρομητή στα sites, portals, έντυπα, newsletters και άλλα ενημερωτικά μέσα που εκδίδει και προετοιμάζει η εταιρεία,

β) την ηλεκτρονική υποβολή ατομικής αίτησης για εγγραφή του υποκειμένου ως ως μέλους/παραλήπτη/συνδρομητή στα sites, portals, έντυπα, newsletters και άλλα ενημερωτικά μέσα που εκδίδει και προετοιμάζει η εταιρεία,

γ) την προσωπική ή ηλεκτρονική, από το υποκείμενο των δεδομένων, καταχώριση στοιχείων για τη συμμετοχή και ενημέρωση σε επί μέρους δράσεις, δραστηριότητες και εκδηλώσεις της εταιρείας,

δ) την προσωπική ή ηλεκτρονική, από το υποκείμενο των δεδομένων, καταχώριση στοιχείων για την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων για την στελέχωση της εταιρείας

είναι περιορισμένα και μόνον αυτά που είναι απαραίτητα κάθε φορά για συγκεκριμένο και σαφώς ορισμένο σκοπό και τη συγκεκριμένη νομική βάση.

Σκοπός είναι η καλύτερη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας στα πλαίσια της εταιρικής επικοινωνίας, καθώς και για κάθε επιμέρους δράση, δραστηριότητα, εκδήλωση της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η επεξεργασία αφορά τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε σε πραγματικό διαδραστικό χρόνο, όταν χρησιμοποιείτε τους επίσημους διαδικτυακούς μας τόπους.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε περιλαμβάνουν στοιχεία ανάλογα με τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τη Ethos Media, για παράδειγμα τον διαδικτυακό τόπο που επισκέπτεστε όπως:

  • Δεδομένα ταυτοποίησης και δημογραφικά
  • Δεδομένα επικοινωνίας
  • Όπου απαιτούνται, επιπλέον στοιχεία προφίλ υποκειμένου

 

Για ποιους σκοπούς γίνεται η επεξεργασία και ποια η νομική της βάση;

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται με την εγγραφή ή την καταχώρηση του υποκειμένου, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ και την ισχύουσα νομοθεσία, για τους σκοπούς της ενημέρωσης, επικοινωνίας και της εν γένει συμμετοχής του σε δραστηριότητες της εταιρείας, με οποιονδήποτε τρόπο, και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας με νομική βάση τη συγκατάθεσή του, που προκύπτει από την ταυτοποίηση και επικοινωνία μαζί του, εφόσον είτε έχει συμπληρώσει ηλεκτρονικά τις φόρμες που είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τόπο, είτε έχει αυτοβούλως δηλώσει προς καταχώρηση προσωπικά δεδομένα.

 

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των προσωπικών μου δεδομένων;

Αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων είναι η διοίκηση της Ethos Media, ως αρμόδια για την οργάνωση, διαχείριση, λειτουργία και εκπλήρωση του σκοπού της, καθώς και οι διοικήσεις των θυγατρικών και συνδεδεμένων με αυτή εταιρείες, ως αυτοτελείς εταιρικές οντότητες.

Επίσης, στα πλαίσια των καθηκόντων που τους ανέθεσε η Ethos Media ως υπεύθυνος επεξεργασίας και σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ., είτε βάσει σύμβασης , είτε άλλης νομικής πράξης που τους συνδέει, πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχουν οι υπάλληλοι και συνεργάτες της εταιρείας, ως εκτελούντες την επεξεργασία.

Η Ethos Media στα πλαίσια της αναγκαίας επικοινωνίας της μαζί σας, ενδεικτικά σε περιόδους προετοιμασίας συνεδριακών ή άλλων εκδηλώσεων της, δικαιούται να επιτρέπει την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε διάφορους τρίτους αποδέκτες, που τελούν σε άμεση επαγγελματική σύνδεση με την εταιρεία και αποκλειστικά για τον αναφερόμενο σκοπό.

 

Πόσο χρόνο διατηρούνται τα δεδομένα μου;

Η Ethos Media επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνον για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας. Ωστόσο οφείλει να διατηρεί αυτά τα προσωπικά δεδομένα καθ’ όλο το χρονικό διάστημα από την εγγραφή και παροχή συγκατάθεσής σας και για όλη τη διάρκεια που διατηρείτε κάποια οικονομική σχέση μαζί της, ενώ σε περίπτωση διακοπής της ιδιότητας αυτής, διατηρούνται για επιπλέον 5 έτη, και αυτό προς υποστήριξη των εννόμων συμφερόντων της.

 

Πως προστατεύονται τα δεδομένα μου;

Στη Ethos Media εργαζόμαστε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε:

  • Υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία με διαφανή τρόπο σε σχέση με το υποκείμενο των δεδομένων.
  • Συλλέγονται αποκλειστικά για συγκεκριμένους και νόμιμους σκοπούς.
  • Είναι επαρκή, σχετίζονται με τον σκοπό για τον οποίο τα συλλέγουμε και περιορίζονται στα απαραίτητα.
  • Είναι ακριβή και ενημερωμένα.
  • Διατηρούνται αποκλειστικά εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου και όχι περισσότερο
  • Τίθενται σε επεξεργασία με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η απαραίτητη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά μου;

Το υποκείμενο έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Το δικαίωμα πρόσβασης

  • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε από εμάς για τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε, και να έχετε πρόσβαση σε αυτά.

Το δικαίωμα στη διόρθωση δεδομένων

  • Έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε εμάς για να διορθώσουμε τα δεδομένα που είναι ανακριβή ή ελλιπή.

Το «δικαίωμα στη λήθη»

  • Εφόσον δεν μας υποχρεώνει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο να διατηρήσουμε τα δεδομένα που διατηρούμε και σχετίζονται με εσάς, μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε.

Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων

  • Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε άλλο φορέα.

Το δικαίωμα στην εναντίωση και στον περιορισμό της επεξεργασίας

  • Σε περίπτωση που διαφωνείτε με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να αιτηθείτε τη διακοπή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας.

Το δικαίωμα άρσης συναίνεσης

  • Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή.

H Ethos Media θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την διευθέτηση του αιτήματος που θα υποβάλλετε χωρίς καθυστέρηση Εάν έχετε υποβάλει το αίτημα με ηλεκτρονικά μέσα, η ενημέρωση παρέχεται, εάν είναι δυνατόν, με ηλεκτρονικά μέσα, εκτός εάν εσείς ως το υποκείμενο των δεδομένων ζητήσετε κάτι διαφορετικό.

Η Ethos Media έχει σε κάθε περίπτωση δικαίωμα να αρνηθεί την ικανοποίηση του αιτήματός σας για περιορισμό της επεξεργασίας ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εάν η επεξεργασία αυτή είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νόμιμων δικαιωμάτων της.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επικοινωνείστε στο e-mail info@ethosmedia.eu

 

Ανάκληση της συγκατάθεσης

Έχετε το δικαίωμα επίσης να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε σε αυτή και έγινε πριν της ανάκλησής της.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να στείλετε email στο info@ethosmedia.eu

ή να απευθυνθείτε έγγραφα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Θεσσαλίας 29, Άλιμος Αττικής

 

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), η οποία είναι η αρμόδια εποπτική αρχή για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του υποκειμένου, εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιοδήποτε τρόπο.