Nέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι

Nέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι

Εμπνευσμένη από την κοινή μας γη…

 

Τα κοινά μας βιώματα, οι κοινές μας ρίζες, οι παραδόσεις μας, οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας είναι κάποια σημεία αναφοράς, κοινά, για όλους μας.  Οι πλατείες, οι γιορτές, οι γεύσεις, οι μυρωδιές. Ο ήλιος, η θάλασσα, το αλάτι. Ο κοινός μας τόπος. Από όλα αυτά είναι φτιαγμένη η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι.

 

Εμπνευσμένη από την κοινή μας γη, είναι εδώ για να συντροφεύει γευστικά κάθε μας τραπέζι. «Μια στιγμή αλάτι» από τις αλυκές Μεσολογγίου, συναντά τους αρωματικούς λυκίσκους και μαζί δημιουργούν μια αναβαθμισμένη γεύση. Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν. Γιατί οι δεσμοί μεταξύ μας χτίζονται πάνω σε όσα μοιραζόμαστε.

 

Με μία κινηματογραφική αισθητική και ατμόσφαιρα, ντυμένη με εικόνες, χρώματα και μουσική που μιλούν στη συλλογική μας μνήμη, η καμπάνια της νέας ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι έρχεται να δώσει μία γεύση διαφορετική, σε όσα θα ζήσουμε από εδώ και πέρα.

 

Τη νέα τηλεοπτική/digital ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Filmiki Productions και σκηνοθεσία Alexis Gomez. Το τραγούδι της ταινίας είναι το «Απάνω στην τριανταφυλλιά» από την Αλκυόνη, μια διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού.

 

ΝΕΑ ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι

Εμπνευσμένη από την κοινή μας γη.

 

 

Λίγα λόγια για την ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι  

 

Μια χρυσαφένια, δροσιστική και ευκολόπιοτη lager, με 5% αλκοόλ, που έρχεται να προσφέρει μια αναπάντεχη γευστική εμπειρία. Η αυθεντική γεύση της Άλφα και οι αρωματικοί λυκίσκοι συναντούν μια μικρή ποσότητα ανεπεξέργαστου θαλασσινού αλατιού από τις αλυκές Μεσολογγίου, δημιουργώντας μια αναβαθμισμένη γεύση. Ζυθοποιείται εξ ’ολοκλήρου στην Ελλάδα, με 100% ελληνικό κριθάρι.