Ο πιο έξυπνος τρόπος να απολαύσεις τέλειο ελληνικό!

Ο πιο έξυπνος τρόπος να απολαύσεις τέλειο ελληνικό!

Το καινοτόμο Ελ Γκρέκο Briqi, το οποίο ήρθε να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που απολαμβάνουμε ελληνικό καφέ, παρουσιάστηκε στη φετινή έκθεση HO.RE.CA. από την E.R. Coffee Experiences του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

 

Με στόχο να στηρίξει το έργο των επαγγελματιών HO.RE.CA., η Ελ Γκρέκο δημιούργησε το Briqi, ένα έξυπνο σύστημα, που συνδυάζει το παραδοσιακό μπρίκι με αισθητήρες και ανάδευση, προσφέροντας έτσι τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας, αλλά διατηρώντας τον αυθεντικό τρόπο παρασκευής.

 

Το Ελ Γκρέκο Briqi είναι η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ. Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα και πάντα πλούσιο καϊμάκι.

 

Επιπλέον, το Ελ Γκρέκο Briqi χρησιμοποιεί καφεκάψουλες Ελ Γκρέκο, που εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα σε κάθε φλιτζάνι, ενώ προσφέρουν και μια σειρά από πρακτικά πλεονεκτήματα: ο επαγγελματίας μπορεί ευκολότερα να υπολογίσει το απόθεμα, την κατανάλωση, τις παραγγελίες και φυσικά το κέρδος του, αποφεύγοντας τη σπατάλη.

 

Οι καφεκάψουλες Ελ Γκρέκο διατίθενται σε 3 ποικιλίες (κλασικός ελληνικός καφές, σκούρος και ελληνικός καφές χωρίς καφεΐνη), οι οποίες διευρύνουν τη δυνατότητα της ποιοτικής ελληνικής επιλογής στα ζεστά ροφήματα για τους Έλληνες καταναλωτές και τους διεθνείς επισκέπτες της χώρας.

 

Το πρωτοποριακό Ελ Γκρέκο Briqi φέρνει την επανάσταση στον κόσμο του ελληνικού καφέ και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης, καθιστώντας τον ελληνικό καφέ αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής διατροφής και γαστρονομίας.

 

Γνωρίστε τη νέα εποχή του ελληνικού καφέ και απολαύστε τον στο Περίπτερο Ελ Γκρέκο (Hall 1, B11) στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan EXPO, από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

 

INFO
Ανακαλύψτε περισσότερα: www.el-greko.gr/kafesysthma

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine