H Butler στη HORECA: Το μέλλον της παραγγελιοληψίας έρχεται στο σήμερα!

H Butler στη HORECA: Το μέλλον της παραγγελιοληψίας έρχεται στο σήμερα!

Δυναμικό “παρών” στην διεθνή έκθεση HORECA 2024 έδωσε η Βutler, η υπηρεσία που ήρθε για να εκσυγχρονίσει τους κλάδους της καφεστίασης και της φιλοξενίας. Στόχος της είναι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας να αλλάξει την εμπειρία τόσο του πελάτη, όσο και του καταστηματάρχη, ριζικά προς το καλύτερο.

 

Το Butler είναι ένα ψηφιακό οικοσύστημα που προσφέρει πολλαπλές λύσεις και νέες δυνατότητες στα καταστήματα μαζικής εστίασης, φιλοξενίας αλλά και λιανικής. Aποτελείται από ένα σύστημα παραγγελιοληψίας και έναν ψηφιακό κατάλογο που μπορεί να συνδυαστεί με την ανέπαφη παραγγελία του πελάτη και την κλήση σερβιτόρου.

 

Το Βutler βοηθά μεταξύ άλλων τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να:

 

-Ψηφιοποιήσει τον κατάλογο του καταστήματός του με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και επιμελημένο κείμενο, με το Butler Catalogue.

 

-Μέσω του e-invoicing να απαλλαγεί από ταμειακές μηχανές και φορολογικούς εξοπλισμούς. Η νόμιμη έκδοση παραστατικών εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεσαι.

 

-Απομακρυσμένη διαχείριση προσωπικού, παραγγελιών, τραπεζιών, και ολόκληρου του καταστήματος με το πάτημα ενός κουμπιού. Εύκολα και γρήγορα, από το κινητό.

 

Γιατί το αύριο της παραγγελιοληψίας έρχεται στο σήμερα!

 

Το cοffeemag.gr βρέθηκε στο περίπτερο της Butler στη HORECA όπου οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Butler: Η καινοτόμα πλατφόρμα για την εστίαση και οι… Dragons