Άρτεμις Γαβριηλίδου: Ιδιοκτήτρια ARTEMIS MIXER

Άρτεμις Γαβριηλίδου: Ιδιοκτήτρια ARTEMIS MIXER

05 artemis400x500

mrios_test

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, στον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την επιλογή υλικών και συνεργατών, την ποιότητα, την καινοτομία και φυσικά το αισθητικό αποτέλεσμα που είχε ξεχαστεί. Για περίπου 38 χρόνια, η εταιρία ARTEMIS MIXERμε εξειδίκευση στις επαγγελματικές φραπιέρες προωθεί μια διαφορετική προσέγγιση στον επαγγελματικό χώρο της HORECA. Την αρχή έκαναν ο Αθανάσιος και η Παντελίτσα Γαβριηλίδου, με πάθος για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων σε ένα χώρο που βαρέθηκε την επανάληψη και την μίμηση. Έτσι, δημιουργήθηκε χρόνο με τον χρόνο ένα brand, η «ARTEMIS MIXER» που είναι πλέον γνωστή παγκοσμίως. Η παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις, εδώ και 15 χρόνια, και η συνεργασία της με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του καφέ και της HORECA, αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη και την υπεροχή της στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο του επαγγελματικού εφοπλισμού.

Ως 2η γενιά, ο Γιώργος και η Άρτεμις Γαβριηλίδου βασίζονται στις αξίες και τα πιστεύω των γονιών τους και εδραιώσουν την αξία της εξειδίκευσης αλλά και ταυτόχρονα της νέας ιδέας. Της ιδέας που εμπνέει όχι μόνο του επαγγελματίες του χώρου αλλά και των μεμονωμένων εραστών της ποιότητας και του design στον χώρο της καφέ. «Η προσωπική επαφή και η σχέση με τους ανθρώπους είναι η πιο πολύτιμη εμπειρία που μπορούμε να έχουμε. Η βελτίωση έρχεται μέσω των σχέσεων. Η ανταλλαγή αληθινών εμπειριών οδηγεί σε εποικοδομητικές συνεργασίες αλλά και φιλίες» αναφέρει η Άρτεμις, συμπληρώνοντας: «Η κατασκευή αποτελεί τον βασικό άξονα της εταιρίας, παρόλα αυτά η συνεργασία με εταιρίες που μοιράζονται την ίδια απαίτηση για ποιότητα και εξειδίκευση είναι το επιπλέον που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας που εμπιστεύονται τις επιλογές μας».

«Είμαστε περήφανοι για την πορεία της ARTEMIS MIXER! Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και δεν το ξεχνάμε ποτέ γιατί αυτό είναι η πυξίδα μας. Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της εποχής που συνεχώς αλλάζουν και νομίζουμε ότι το καταφέρνουμε. Γι’ αυτό λέμε keep up with life» εξηγεί η ίδια. Όσον αφορά στη νέα GLOSS MIX-2010; Καλύπτει την ανάγκη για μια premium επιλογή σε εποχές έντονου ανταγωνισμού! Το ηλεκτρονικό εμπόριο και ο παγκόσμιος ιστός, ίσως, φέρνει την αναγνώριση αλλά σίγουρα την αέναη ανάγκη για βελτίωση.

Στην ιστοσελίδα της «ARTEMIS MIXER» έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε και να επιλέξετε τα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες αλλά και τα θέλω σας. Συνδεθείτε με την «ARTEMIS MIXER» (μέσω των social media) και μην ξεχνάτε, «keep up with life».

 

Webartemis-mixer.gr

FacebookArtemis Mixer

cover with barcode 200x283Συλλεκτική έκδοση

GREECE COFFEE DENTIAL by COFFEE & BRUNCH magazine

Κυκλοφορεί στα περίπτερα από την gl publications

40 πρωταγωνιστές του χώρου της καφεστίασης στην Ελλάδα αναλύουν ιστορίες επιτυχίας