Εφτά πρωινές προτάσεις για να συνδυάσετε τον καφέ σας

Εφτά πρωινές προτάσεις για να συνδυάσετε τον καφέ σας

Είτε πρόκειται για espresso, είτε για latte, είτε για φίλτρου ή για οποιονδήποτε άλλο καφέ υπάρχουν νόστιμες και υγιεινές λιχουδιές για έξτρα απόλαυση που μπορείτε να τον συνδυάσετε.

 

Φανταστείτε ότι είναι πρωί, έξω έχει δροσιά (ακόμα) και αποφασίζετε να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας coffee shop για ένα γρήγορο πρωινό. Το μενού περιλαμβάνει σίγουρα τον αγαπημένο σας καφέ όμως όταν έρχεται η ώρα του συνοδευτικού πολλές φορές οι επιλογές είναι αμέτρητες, με αποτέλεσμα να… μπερδευτείτε.  Για να μην βρείτε σε αυτό το “αδιέξοδο” εμείς σας προτείνουμε εφτά νόστιμες προτάσεις που θα κάνουν το προωινό σας  καφέ ακόμα πιο απολαυστικά. 

 

Coffee cake

Τα κέικ καφέ είναι γλυκά, απαλά, αφράτα και σας δίνουν δύναμη να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Είτε το φάτε ξεχωριστά, είτε το βουτήξετε στον καφέ σας, είναι το ίδιο απολαυστικό.

 

 Bagels

Ένα άλλο βασικό συστατικό που θα συμπληρώσει υπέροχα το πρωινό σας. Με τον καφέ αποτελούν το τέλειο “ζευγάρι”. Γλυκό ή αλμυρό, απλό ή με… γαρνιτούρες, θα συνοδεύσει τέλεια το ρόφημά σας.

 

Σοκολάτα bitter

Η ελαφριά πικρία και η παράλληλη γλυκύτητα της μαύρης σοκολάτας ενισχύουν υπέροχα τη γεύση του καφέ. Τον χειμώνα δε, μπορείτε να βουτήξετε μικρά κομμάτια στο φλιτζάνι σας για έναν υπέροχο καφέ μόκα.

 

 Βάφλες και τηγανίτες

Είναι γλυκές, αφράτες και μυρίζουν εκπληκτικά. Τόσο στις βάφλες, όσο και στις τηγανίτες μπορείτε να προσθέσετε γλυκό σιρόπι, μπανάνες, βούτυρο ή μπέικον ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Σε συνδυασμό με τον καφέ… θα νιώθετε πως ζείτε σε ένα όνειρο!

 

Σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μπανάνα

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε αυτόν τον συνδυασμό πρέπει να ήταν… ιδιοφυΐα! Eάν συνδυάσετε αυτά τα δύο συστατικά μέσα σε ένα σάντουιτς, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Είναι μια υγιεινή επιλογή για το πρωινό σας και φυσικά ταιριάζει υπέροχα με τον καφέ που πίνετε.

 

Muffins

Τα muffins, είναι τα υπέροχα κεκάκια που φτιάχνονται γρήγορα και σίγουρα είναι από τα εδέσματα που θα ικανοποιήσει πλήρως το στομάχι σας. Αλλά, είτε πρόκειται για ένα γλυκό βατόμουρο είτε για ένα αλμυρό μάφιν τυριού, δεν θα έχει τόσο καλή γεύση χωρίς καφέ.

 

 Ομελέτα

Δεν χρειάζεστε τίποτα ιδιαίτερο για ένα πλούσιο και χορταστικό πρωινό. Η ομελέτα και ο καφές είναι υπεραρκετά για να σας χορτάσουν και να σας προετοιμάσουν για όλη την ημέρα.

 

Διαβάστε παρακάτω κάποιες προτάσεις συνταγών από το coffeemag:

Βάφλες με βρώμη και λίγες θερμίδες

Scrambled eggs… γίναμε ομελέτα

MOTEL: Pancakes Με Πραλίνα & Τριμμένο Μπισκότο

GARAGE Bagel με Ομελέτα