To πρώτο καφέ αποκλειστικά για σκύλους!

To πρώτο καφέ αποκλειστικά για σκύλους!

Kεκάκια, τούρτες και άλλες λιχουδιές αποκλειστικά για τους τετράποδους φίλους σας

 

Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν ένα pet friendly κατάστημα καφέ; Θα επιθυμούσατε ένα ήσυχο μέρος για εσάς και το κατοικίδιό σας για να κάνετε απομακρυσμένα την εργασία σας;

 

Tότε το ιδανικό μέρος για εσάς είναι το νεοαφιχθέν Ris Project Pangrati στο Παγκράτι! Πρόκειται για το πρώτο coffee shop που απευθύνεται σε σκυλάκια, το οποίο διαθέτει ι γλυκά χωρίς ζάχαρη και υγιεινές λιχουδιές για τα αγαπημένα μας τετράποδα!

 

Η γκάμα των επιλογών είναι τεράστια, από κέικ κατάλληλα για τη διατροφή του κατοικιδίου σας, ποπ-κέικ σε σχήμα οστού, energy balls, cupcakes, μπισκότα με ποικίλες γεύσεις, ποπ κορν, χωρίς να περιέχουν ζάχαρη και αλάτι. Για την παρασκευή των εδεσμάτων χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά, όπως χαρούπι, φυστικοβούτυρο, κοτόπουλο, κουρκουμάς και παντζάρι. Το πιο εντυπωσιακό δε, είναι το γεγονός ότι οι ίδιες λιχουδιές είναι βρώσιμες και για τον άνθρωπο! 

 

«Βασικά θέλουμε τα σκυλιά που έρχονται από εδώ να είναι σερβιρισμένα και χαρούμενα και στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες τους να μπορούν επίσης να απολαύσουν έναν καφέ», δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος Μελίνα Κόαν.

 

ΕΧΤRA TIP: Για τα γενέθλια του καλύτερού σας φίλου, μπορείτε να παραγγείλετε από το κατάστημα τούρτα, δύο μέρες πριν!

 

 

Ris Project Pangrati 

Eρατοσθένους 27, Aθήνα, 116 35.

 

Διαβάστε επίσης:

Pet friendly café για εμάς και το κατοικίδιό μας