IT Restaurant: Στη Σκουφά για καφέ και brunch!

IT Restaurant: Στη Σκουφά για καφέ και brunch!

Μοντέρνο, ανενεωμένο, με προσεγμένα πιάτα και πλούσια ποικιλία καφέ, το IT restaurant σερβίρει από το πρωί μέχρι το βράδυ μοναδικά εδέσματα για όλα τα γούστα.

 

Το στέκι του Κολωνακίου που βρίσκεται επί της Σκουφά, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα από snacks και πιάτα για brunch, έχοντας στο DNA του χαραγμένη μια easy living διάθεση. Η μινιμαλιστική και νεωτερίστικη διάθεση στην διακόσμηση σας επιτρέπει να εστιάζετε στην ουσία για την οποία επισκεφθήκατε το It, απολαμβάνοντας την πλούσια αστική του κουζίνα με “σήμα κατατεθέν” το comfort food, τις καθαρές γεύσεις, το φιλικό περιβάλλον και την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Στα πολλά “ατού” του καταστήματος είναι το γεγονός ότι φροντίζει το προσωπικό του και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία προσφέροντας φαγητό για φιλανθρωπικούς σκοπούς και στηρίζοντας δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Δημιουργείται, παράλληλα, ένα IT Community, γύρω από ένα σύστημα αξιών, που προκρίνει το μέτρο, τη λιτή, εγκάρδια εξωστρέφεια, την απλότητα, την ειλικρίνεια, τη γνησιότητα, την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την αισθητική. Το IT χρησιμοποιεί φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και οι άνθρωποί του προσπαθούν να περιορίσουν την κατανάλωση ενέργειας στο χώρο, ακολουθώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές.

 

Όσο για το brunch, οι επιλογές είναι πολλές: Σπιτικό μπωλ γιαουρτιού με granola φρούτα εποχής, βιολογικό θυμαρίσιο μέλι Εύβοια, aυγά scrambled με καπνιστό σολομό, confit ντοματίνια σε προζυμένιο ψωμί, aυγά ποσέ με ταμπουλέ κινόα κρέμα αβοκάντο, ταχίνι σε προζυμένιο ψωμί, avocado toast με αυγό χαλούμι, παστράμι γαλοπούλας, chutney λιαστής ντομάτας, oμελέτα με μυζήθρα και πολλά άλλα.

 

Ο καφές που επιλέγει είναι ο taf, και εμείς δοκιμάσαμε το χαρμάνι Pianeta Light Blue από τη σειρά Pianeta που προωθεί την βιωσιμότητα. Pianeta είναι το όνομα που επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη σειρά και εμπεριέχει δύο διαστάσεις. Η σημασία του “πλανήτης” συνδέεται άμεσα με την έννοια της βιωσιμότητας με βάση την οποία καλλιεργούνται αυτοί οι καφέδες.

 

Cup Profile: μεστό σώμα, μέτρια προς υψηλή οξύτητα, με αρώματα κίτρου κα καραμέλας, γλυκιά και απαλή γεύση από peel πορτοκαλιού. Είναι ιδανικός για εσπρέσο.

 

IT RESTAURANT

Σκουφά 29, Κολωνάκι