Τι νέο φέρνει το New Concept Store της Coffee Lab στην Καλλιθέα;

Τι νέο φέρνει το New Concept Store της Coffee Lab στην Καλλιθέα;

Το νέο concept store της Coffee Lab φέρνει… εκπλήξεις!

 

Την Παρασκευή 31/03, πραγματοποιήθηκε το Opening Event στο νέο Concept Store της Coffee Lab στην Καλλιθέα. Στο event παρευρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι Influencers,  οι οποίοι με ενθουσιασμό αγκάλιασαν το νέο Concept Store, απόλαυσαν τα νέα Coffeelab Cocktails (Pink Paloma, Spicy Mango, Margarita, Yuzu Medi Shour, Signature Coffee Lab, Zombie, Mojito, Negroni, Aperol Spritz) και κάποιες από τις ζεστές & κρύες επιλογές του νέου μενού φαγητού. Στο ανακαινισμένο αυτό κατάστημα δημιουργήθηκε ένας νέος, μοντέρνος και άνετος χώρος με σκοπό να καλοδεχθεί και να φιλοξενήσει κόσμο όλες τις ώρες της ημέρας, για πρωινό,  brunch ή late lunch.

 

Από το πρωί έως το βράδυ προσφέρονται διαφορετικές απολαυστικές δημιουργίες, όπως χειροποίητα αλμυρά και γλυκά croissants, brunch, pancakes, pizza καθώς και μία συλλογή από τέσσερα Spritz (Passion Fruit, Grapefruit, Mango, Yuzu) και τα δροσερά Cocktails, εκτός του γνωστού και πολύ αγαπημένου μονοποικιλιακού καφέ, για να τις συνοδεύσουν. Επισκεφτείτε κι εσείς αυτό το νέο Concept Store της Coffee Lab και δημιουργήστε το δικό σας All Day Spot της καθημερινότητάς σας.

📍 Ελ. Βενιζέλου 94, Καλλιθέα

 

To νέο concept store και οι επόμενοι στόχοι της Coffee Lab σε 6 ερωτήσεις-απαντήσεις

 

 Τα Coffee Lab αποτελούν ένα οικείο brand για τον Έλληνα καταναλωτή, έχοντας ενταχθεί εδώ και χρόνια στις καθημερινές του συνήθειες. Σε τι διαφέρει το concept store της Καλλιθέας από τα καταστήματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις γειτονιές μας;

 

Το κατάστημα Coffee Lab της Καλλιθέας, αποτελεί ένα νέο Concept Store της αλυσίδας μας. Η κυριότερη διαφορά του, έναντι των take away καταστημάτων μας, είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο χώρο καταστήματος, με αναπαυτικούς καναπέδες και καθίσματα που φιλοξενεί τους επισκέπτες του όλες τις ώρες της ημέρας. Ο επάνω ειδικά διαμορφωμένος χώρος, προσφέρεται για μελέτη. Καθημερινά πολλοί φοιτητές αλλά και εργαζόμενοι τον επιλέγουν στα διαλείμματά τους, για συναντήσεις ή εργασία.  

 

Υπάρχουν διαφοροποιήσεις μόνο στο επίπεδο των εγκαταστάσεων ή συναντάμε εκπλήξεις και στο μενού; Ποιες είναι οι σημαντικότερες;

 

Στο νέο Concept Store της Καλλιθέας, κάποιος θα συναντήσεις πολλές και διαφορετικές επιλογές από αυτές που έχει συνηθίσει στα καταστήματά μας. Τόσο στο φαγητό όσο και στα ροφήματα/ποτά. Από το πρωί έως το βράδυ προσφέρονται διαφορετικές απολαυστικές δημιουργίες, όπως χειροποίητα αλμυρά και γλυκά croissants, brunch με αυγά και pancakes, γλυκά, σαλάτες, pizza καθώς και μία συλλογή από τέσσερα Spritz (Passion Fruit, Grapefruit, Mango, Yuzu) και δροσερά Cocktails, εκτός του γνωστού και πολύ αγαπημένου μονοποικιλιακού καφέ, για να τις συνοδεύσουν.

 

Πώς προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του διαφορετικού καταστήματος Coffee Lab;

 

Η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη να μπορούμε να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας όλες αυτές τις διαφορετικές δημιουργίες φαγητού που είχαμε εισάγει στα καταστήματά μας από την προηγούμενη χρονιά. Μετά την δημιουργία των χειροποίητων κρουασάν δικής μας παραγωγής, τις νέες χειροποίητες με χωριάτικο φύλλο πίτες, την δημιουργία της Chocolaterie Coffee Lab (Boutique Chocolat), προέκυψε η ανάγκη να βρούμε έναν χώρο που θα φιλοξενεί τις ιδέες μας, παλιές και νέες, και θα μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα προϊόντα μας όλες τις ώρες της ημέρας. Από τον πρωινό καφέ του με το κρουασάν ή την πίτα του, στο μεσημεριανό του με μία δροσιστική σαλάτα και ένα Spritz, έως το βράδυ για το Cocktail του με την pizza. Στην πορεία λοιπόν και με αυτήν την ανάγκη χτίστηκε ένα ολοκαίνουργιο μενού φαγητού και ροφημάτων, ακριβώς νέο όπως και η εικόνα του καταστήματος η οποία ανακαινισμένη πια προσφέρει άνεση και φιλοδοξεί να γίνει ένα νέο All Day Spot!

 

Πώς έγινε η επιλογή της Καλλιθέας ως καταλληλότερης περιοχής για το πρώτο Coffee Lab concept store; 

 

Η Καλλιθέα είναι μία περιοχή που φιλοξενούσε από καιρό, τρία καταστήματά μας. Ο κόσμος γνωρίζει το brand πολλά χρόνια τώρα, και το έχει αγαπήσει. Στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλάξαμε μενού και ταυτόχρονα αλλάξαμε και την εικόνα του. Η αποδοχή του κόσμου είναι τεράστια απέναντι σε όλες αυτές τις νέες προτάσεις και αυτό είναι που μας δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 

Ήδη, αν και το brand έχει συνδεθεί κυρίως με τον καφέ to go, αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να απολαύσουν το ρόφημα ή το σνακ τους στον χώρο των καταστημάτων. Με τη νέα σας κίνηση, είναι ένας από τους στόχους σας και η αύξηση αυτής της κατηγορίας πελατών; 

 

Στα All Day καταστήματά μας και με τις αλλαγές που έχουμε κάνει αυξάνονται ταυτόχρονα δύο πράγματα έναντι των take away καταστημάτων μας. Αφενός το πλήθος των ανθρώπων που εξυπηρετούνται καθημερινά και αφετέρου η μέση κατανάλωσή τους. Οπότε, σε κάθε περίπτωση, οι αυξήσεις και στις δύο αυτές κατηγορίες είναι μέσα στους επιθυμητούς μας στόχους εκτός φυσικά της εξέλιξης των προϊόντων που θέλουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές πάντα με καινοτόμες επιλογές.

 

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι για την εξέλιξη των Coffee Lab; Αναμένουμε και άλλες ανάλογες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον; 

 

Μέσα στο επόμενο διάστημα σε επίπεδο ανάπτυξης καταστημάτων στο εξωτερικό αναμένεται το άνοιγμα του πρώτου μας καταστήματος στη Νέα Υόρκη, τέσσερα σε αεροδρόμια της Αιγύπτου και από ακόμα ένα στη Γερμανία και στη Βουλγαρία. Στην Ελλάδα εισέρχονται στη New Era Coffee Lab καθημερινά πολλά από τα καταστήματά μας ανακαινίζοντας την εικόνα τους και πολύ άμεσα αναμένουμε επιπλέον τέσσερα New Concept Stores όπως της Καλλιθέας και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, όπως πχ. το Χαλάνδρι, το Παγκράτι, το Αιγάλεω και το Κερατσίνι.

 

Επισκεφτείτε κι εσείς αυτό το νέο Concept Store της Coffee Lab και δημιουργήστε το δικό σας All Day Spot της καθημερινότητάς σας.

📍 Ελ. Βενιζέλου 94, Καλλιθέα