Γεύσεις από τη Θεσσαλονίκη στο κέντρο της Αθήνας

Γεύσεις από τη Θεσσαλονίκη στο κέντρο της Αθήνας

Μια νέα συνεργασία των καταστημάτων Γρηγόρης και των ζαχαροπλαστείων Τερκενλής φέρνει πιο κοντά τον ποιοτικό καφέ με το διάσημο λαχταριστό γεμιστό τσουρέκι.

 

Μπορεί τα τρίγωνα Θεσσαλονίκης να είναι τα πιο γνωστά γλυκά της συμπρωτεύουσας, όμως αυτά που δεν λείπουν ποτέ από την βαλίτσα μας όταν επιστρέφουμε από τον Βορρά, είναι τα λαχταριστά τσουρέκια του Τερκενλή. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει σε διάφορα σημεία της Αθήνας ζαχαροπλαστεία Τερκενλή όπου μπορούμε να προμηθευτούμε ένα γεμιστό με κάστα ή σοκολάτα τσουρέκι χωρίς να χρειαστεί να ανηφορίσουμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

 

Ένα ακόμα τέτοιο κατάστημα θα βρίσκουμε πλέον και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στον αριθμό 64, λίγα μόλις μέτρα από την στάση του μετρό Μέγαρο Μουσική. Σε αυτό το καινούργιο κατάστημα όμως θα σας περιμένει και μια έκπληξη μιας και θα συστεγάζεται επίσης και ένα κατάστημα Γρηγόρης.

 

Έτσι, κάνοντας μια επίσκεψη θα μπορείτε να γευτείτε τα εκλεκτά χαρμάνια του Γρηγόρη απολαμβάνοντας ένα ποιοτικό καφέ, αλλά τις φρεσκοψημένες παραδοσιακές πίτες, τα λαχταριστά σάντουιτς και τις δροσερές σαλάτες που καθημερινά ετοιμάζουν στην γνωστή αλυσίδα καταστημάτων καφέ. Ταυτόχρονα θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τα μοναδικά γλυκά που ετοιμάζουν στον Τερκενλή: γεμιστά τσουρέκια, πλουσιοπάροχα τρίγωνα με κρέμα ή σοκολάτα αλλά και σιροπιαστά.

 

Το νέο αυτό all day κατάστημα είναι ένας γευστικός προορισμός που παντρεύει δύο πολύ γνωστές και πετυχημένες αλυσίδες με σκοπό να μας προσφέρει μια μοναδική και απολαυστική εμπειρία.