Γνωριμία με το Appalachian Sippin’ Cream

Γνωριμία με το Appalachian Sippin’ Cream

Μια έντονη κρέμα καφέ, με βούτυρο πεκάν που μπορεί να μετατρέψει τον καφέ σας σε ένα απολαυστικό, γλυκό ρόφημα. 

 

Yπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο που κάθε πρωί ξυπνούν με ένα δυνατό φλιτζάνι καφέ. Αρκετοί εξ αυτών αναζητούν απλώς μια γερή δόση καφεΐνης προκειμένου να ξεκινήσουν γεμάτοι ενέργεια τη μέρα τους, ενώ κάποιοι πιο “ψαγμένοι” και δημιουργικοί ζητούν έναν συνδυασμό τόνωσης και ξεχωριστής γεύσης για ένα ακόμη πιο ευχάριστο πρωινό. Στην Αμερική, μεγάλη δημοφιλία έχει αρχίσει να αποκτά το Appalachian Sippin’ Cream, μια ιδιαίτερη κρέμα για καφέ με την προσθήκη βούτυρο πεκάν. Αυτή η βουτυρένια αίσθηση, σε συνδυασμό με την μοναδική γεύση του καρπού πεκάν, από τα δάση στα βάθη της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής υπόσχονται να απογειώσουν την απόλαυση του καφέ σας.

 

Φτιαγμένο με μη παλαιωμένο ουίσκι, αυτό το λικέρ γλυκιάς κρέμας μοιάζει με το αμερικανικό ουίσκι riff σε κλασική ιρλανδική κρέμα και διατίθεται σε γεύσεις όπως πεκάν βουτύρου, πουτίγκα μπανάνας και «ηλεκτρικό πορτοκάλι». Το Appalachian Sippin’ Cream που παράγεται στο Τενεσί από την Sugarlands Distilling έχει γίνει πρόσφατα γνωστό στην ευρύτερη αγορά των ΗΠΑ και “υπόσχεται” να προσθέσει γλυκύτητα, βελούδινη υφή και μια ελάχιστη νότα ποτού, κάνοντας ακόμα και τον χειρότερα παρασκευασμένο καφέ να έχει κρεμώδη και νόστιμη γεύση. Δεν περιέχει γαλακτωματοποιητές ή τεράστιες ποσότητες ζάχαρης όπως οι κανονικές κρέμες και δεν αφήνει παράξενη αίσθηση στο στόμα.

 

Και επειδή περιέχει μόλις 40 βαθμούς proof (σ.σ. Αμερικανική Μονάδα Μέτρησης της αλκοόλης), μια κουταλιά της σούπας περίπου σε μια κούπα καφέ δεν θα σας επηρεάσει ακόμη και εάν αποφεύγετε το αλκοόλ. Αλλά και όσοι δεν αντέχετε ακαθόλου το αλκοόλ το πρωί η κρέμα Appalachian Sippin’ Cream ταιριάζει επίσης απόλυτα με το μαύρο τσάι ή ένα ζεστό κακάο που μπορείτε να καταναλώσετε το βράδυ, χαλαρώντας παρέα με ένα βιβλίο. Ο ιστότοπος της εταιρείας-παραγωγού της συγκεκριμένης κρέμας σας παραθέτει μια σειρά ιδεών για το πώς να τη χρησιμοποιήσετε και με άλλους τρόπους όπως π.χ. σε επιδόρπια.