Νέο Taf Retail Shop στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος

Νέο Taf Retail Shop στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος

Το καινούργιο pop-up store της taf άνοιξε πριν από λίγες μέρες στο αεροδρόμιο και είναι ακόμη ένας χώρος που η ποιότητα του καφέ είναι αδιαμφισβήτητη.

 

Για την ελληνική εταιρία taf και τους ανθρώποοι της, οι συστάσεις είναι περιττές. Εδώ και πολλά χρόνια φροντίζουν να έχουμε στο φλιτζάνι το καλύτερο αποτέλεσμα, επιλέγοντας καφέδες υψηλής ποιότητας από όλα τα μέρη του Τροπικού του Αιγώκαιρω και του Καρκίνου. Όλη αυτή η αγάπη τους για τον πράσινο κόκκο την βλέπουμε καθημερινά και την απολαμβάνουμε τόσο στο μικρό και όμορφο coffee shop που διαθέτει η εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας (Εμμανουήλ Μπενάκη 7-9) όσο και σε όλα τα συνεργαζόμενα μαγαζιά που διαθέτουν τον καφέ της. Εδώ όμως και λίγες μέρες θα μπορούμε επίσης να απολαμβάνουμε ένα φλιτζάνι ποιοτικό καφέ και στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξουμε για τον προορισμό μας.

 

Το νέο κατάστημα, Taf Retail Shop – Beans & Ground Coffee, βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο τμήμα των αναχωρήσεων χωρών Σένγκεν, και θα έχει παρουσία δύο περιόδων: από το Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο 2022 και από τον Νοέμβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023. Το νέο retail shop θα είναι ανοιχτό καθημερινά, για coffee aficionados από όλον τον κόσμο και το διεθνές coffee community. Εκεί θα μπορούμε, λοιπόν, να βρούμε όλους τους καφέδες της taf, σε κόκκους ή αλεσμένους, καθώς και αξεσουάρ παρασκευής καφέ. Όπως πάντα, οι άρτια εκπαιδευμένοι baristi της taf θα είναι στην διάθεση μας προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες και pro-tips στους επισκέπτες του καταστήματος και στους coffee lovers που αποζητούν την ποιότητα στον καφέ τους, σε κάθε μέρος του κόσμου.