Mαθήματα από την Lavazza για τους μελλοντικούς επαγγελματίες του καφέ

Mαθήματα από την Lavazza για τους μελλοντικούς επαγγελματίες του καφέ

Μια ισχυρή συνεργασία της Lavazza με τον Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για τους επαγγελματίες του μέλλοντος.

 

Ο όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από τα πιο ισχυρά ιταλικά brands του καφέ, προκειμένου να προετοιμάσουν κατάλληλα τους επαγγελματίες καφέ του μέλλοντος. Ειδικότερα, οι φοιτητές στον κλάδο του Τουρισμού, αλλά και των σεμιναρίων Barista & Bartending Academy και Barista Training έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όλα τα μυστικά για τον κόσμο του καφέ, με την “σφραγίδα” της Lavazza, αλλά και με το προϊόν ορόσημο της εταιρείας τη σοκολάτα Eraclea.

 

Οι σπουδαστές θα εκπαιδευτούν στις κύριες πτυχές της αυθεντικής κουλτούρας του καφέ, από τις ρίζες της μέχρι τη γευσιγνωσία και στις επαγγελματικές μεθόδους παρασκευής, μέχρι το CoffeeDesign. Παράλληλα, θα εμβαθύνουν στην ανακάλυψη καινοτόμων προϊόντων με νέους συνδυασμούς γεύσεων και εργαλεία παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Η νέα εκπαιδευτική εμπειρία, θα παρέχεται στην πλειονότητα των εκπαιδευτηρίων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μεταξύ αλλων σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο. Οι μονάδες των ΙΕΚ στις εν λόγω περιοχές  έχουν ήδη προμηθευτεί τις μηχανές espresso της Lavazza τελευταίας τεχνολογίας, που θα ενισχύσουν περαιτέρω την ποιότητα της εκπαίδευσης μέσα στα εργαστήρια – bar.

 

Η εκπαιδευτική συνεργασία περιλαμβάνει τέλος τη διοργάνωση εξειδικευμένων masterclasses και webinars από τους ειδικούς της Lavazza, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή κατάρτιση στη δημιουργία μοναδικών ροφημάτων, αλλά και μια σειρά άλλων στοχευμένωνκοινών δράσεων.