Τρία χριστουγεννιάτικα δώρα για ταξιδιώτες που αγαπούν τον καφέ

Τρία χριστουγεννιάτικα δώρα για ταξιδιώτες που αγαπούν τον καφέ

Είναι πρακτικά, όμορφα και χωράνε εύκολα σε μια βαλίτσα χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο και εκτός από αυτό αποτελούν και μια ωραία λύση για χριστουγεννιάτικο δώρο.  

 

Ο καφές είναι το ρόφημα που επιλέγουν πολλοί ταξιδιώτες που ξυπνούν νωρίς προκειμένου να προλάβουν την πτήση τους. Όσοι από αυτούς δηλώνουν “εθισμένοι” στον καφέ, τα νέα για εσάς είναι καλά. Υπάρχουν πολλά εύχρηστα gadgets στην αγορά που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, ακόμη κι όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Πρόκειται επίσης για όμορφες και πρακτικές λύσεις που μπορείτε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα εν όψει εορτών!

 

 Sharper Image Heated Travel Mug

 

Αυτή τη θερμαινόμενη κούπα ταξιδιού είναι ιδανική για κάθε ταξιδιώτη, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο προορισμός του. Διαθέτει μια βάση που τροφοδοτείται από θύρα USB για να ζεστάνει τον καφέ, ενώ μπορεί να τον κρατήσει ζεστό. Διαθέτει δύο στρώσεις μόνωσης για να διατηρεί τον καφέ ζεστό ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένος στην πρίζα και διαθέτει ένα εσωτερικό κύπελλο από ανοξείδωτο χάλυβα που αφαιρείται εύκολα για καθαρισμό.

 

Αγορά από το JC Penney, 34,99 $

 

Subminimal NanoFoamer

Ένα μικρό, χρήσιμο εργαλείο για τους επίδοξους baristas που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν είτε στο σπίτι ή στο δρόμο. Είτε λατρεύετε το γάλα βρώμης, είτε οποιοδήποτε άλλο γάλα φυτικής προέλευσης, το μηχάνημα αυτό θα παρασκευάσει αφρόγαλα εύκολα για λαχταριστούς καπουτσίνο και λάτε. Το Subminimal NanoFoamer παρέχει πρόσβαση στο Master Class Latte Art με κάθε αγορά.

 

 

Subminimal, 39 $

 

Ποτήρι ταξιδίου Ninja Hot and Cold Insulated

 

Αυτό το ποτήρι ταξιδιού λειτουργεί αποτελεσματικά τόσο σε παγωμένα όσο και σε ζεστα ροφήματα καφέ. Διαθέτει διπλό τοίχωμα από πλαστικό Tritan που αντιστέκεται στη συμπύκνωση. Έχει δημιουργηθεί για να διατηρεί τα ζεστά και κρύα ροφήματα στη βέλτιστη θερμοκρασία τους. Το ποτήρι έχει επίσης ένα ενσωματωμένο καλαμάκι που είναι ιδανικό για τα κρύα ροφήματα και αφαιρείται εύκολα όταν το ρόφημά σας είναι ζεστό.

 

Αγορά από το JC Penney, 19,99 $