Home coffee station? Και όμως γίνεται

Home coffee station? Και όμως γίνεται

Φτιάξτε την δική σας γωνία καφέ στο σπίτι σας και χαρείτε την απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος. 

 

Η μυρωδιά του φρεσκοαλεσμένου καφέ που απλώνεται στο σπίτι την ώρα της άλεσης του αλλά και κατά την εκχείλιση του είναι μοναδική. Η ζεστασιά που βγάζει όταν κρατάτε στα χέρια σας μια γεμάτη κούπα από καφέ, χαρίζει άλλη αίσθηση. Σχεδόν όλες οι αισθήσεις μας ενεργοποιούνται, όταν μπαίνουμε στην διαδικασία να φτιάξουμε μόνοι μας τον κάφε. Για τον λόγο αυτό η ιδέα της δημιουργίας ενός coffee station στην κουζίνα, για πράδειγμα, είναι μια πολύ καλή ιδέα, ιδιαίτερα για τους coffee lovers ή τους home baristi. Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε ειδανικά το δικό σας coffee station.

 

Σχεδιασμός

Σχεδιάστε το έπιπλο όπου θα αποθηκεύετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα με σύνεση. Πίσω από τα κομψά μπροστινά ντουλάπια υπάρχει χώρος αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για να χωράει επιπλέον φλιτζάνια καφέ, ζάχαρη και κουτάλια. Φροντίστε να μετρήσετε το ύψος του αγαπημένου σας στιλ κούπας, ώστε το ύψος του εσωτερικού συρταριού να ταιριάζει απόλυτα.

 

Βρύση

Ένας νεροχύτης και μια βρύση δίπλα στη μηχανή του καφέ  βολεύει και προσφέρει αυξημένη λειτουργικότητα. Δείτε για παράδειγμα τη βρύση της Kohler Artifacts Gentleman’s bar σε μοντέρνο ορείχαλκο που είναι εμπνευσμένη από το vintage στιλ.

 

Τα πάντα για τα αξεσουάρ

Μερικά καλά τοποθετημένα αξεσουάρ φέρνουν χρώμα και ενδιαφέρον σε κάθε γωνιά καφέ. Μπορείτε να προσθέσετε vintage αξεσουάρ που εκφράζουν το προσωπικό σας στυλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα αντικείμενα της συλλογής Kathryn Chaplow Collect.

 

Καφές

Τι σκοπό έχουν όλα αυτά χωρίς χωρίς τον καφέ. Εξερευνήστε μέσω διαδικτύου τις επιλογές σας, ή σπεύστε στο αγαπημένο σας coffee shop και ρωτήστε τους ειδικούς για τις επιλογές, ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας.

 

Τοίχοι

Η ταπετσαρία επέστρεψε και μπορεί να δώσει μια funny νότα στο μπαρ. Ανανεώστε τον χώρο σας και δώστε μια νέα ενδιαφέρουσα όψη στους τοίχους με ένα μοτίβο. Μια καλή επιλογή είναι η εκτύπωση Lodi Garden των Brunschwig και Fils.

 

Πάγκοι

Ένα υπέροχο statement κομμάτι μπορεί να γίνει ο πάγκος. Το μάρμαρο Calacatta Viola είναι μια εντυπωσιακή επιλογή, προσθέτοντας μια “θεατρική” νότα χάρη στα χρώματά του, την υπόλευκη βάση του και τις μωβ ραβδώσεις του που παραπέμποπυν σε κρασί cabernet.