Ace Brewer: μια καινούργια μηχανή για cold brew

Ace Brewer: μια καινούργια μηχανή για cold brew

Είναι μια πρακτική λύση για κρύο καφέ φίλτρου σε επίπεδο λιανικής μιας και μπορεί να παράξει 19 λίτρα cold brew σε δύο ώρες περίπου.

 

Το νέο ACE Brewer από την Brew Bomb είναι ίσως η λύση που ζητούν πολλά coffee shop για την μαζική παραγωγή του cold brew τώρα που ο καιρός ζεσταίνει. Το Active Cold Extract που χρησιμοποιεί, προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στη διαδικασία παρασκευής δημιουργώντας ελεγχόμενη κίνηση στο σημείο επαφής μεταξύ του αλεσμένου καφέ και του νερού. Κάνει λοιπόν μια αργή ψυχρή εκχείλιση ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο προφίλ παρασκευής που δημιουργείται από τον εκάστοτε χρήστη. Από εκεί και ύστερα το Ace Brewer διαχειρίζεται τις μεταβλητές παρασκευής όπως ο χρόνος, ο ρυθμός ροής και η απόδοση.

 

Επιπλέον για να διευκολύνει τη δημιουργία και ανάκληση ενός προφίλ εκχείλισης, η Brew Bomb ενσωμάτωσε στην εν λόγω μηχανή ένα δικτύου, το οποίο μπορεί κανείς να το διαχειριστεί μέσω κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή και να συνδέσει πάνω από δύο ίδιες τέτοιες μηχανές. Από εκεί και πέρα η διαδικασία γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και το Ace Brewer ακολουθεί αυτόματα το προφίλ παρασκευής για να φτιάξετε τον κρύο καφέ φίλτρου ακριβώς όπως είχε προβλεφθεί.

 

Το Ace Brewer μπορεί να φτιάξει μέχρι 19 λίτρα καφέ κάθε φορά σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Δίνει μια εξαιρετική ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα που χάρις των «αποθηκευμένων» προφίλ εξασφαλίζουν την σταθερότητα.