Το νέο project της Haskos στη Θεσσαλονίκη

Το νέο project της Haskos στη Θεσσαλονίκη

Τα καινούργια γραφεία και το νέο showroom της εταιρίας Haskos στην Βόρεια Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.

 

Πάνω στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και σε ένα μοντέρνο κτίριο έστησε το νέο «στρατηγείο» της η εταιρία Haskos. Εκεί λοιπόν στο φωτεινό, λιτό χώρο οπού κυριαρχούν οι απαλές αποχρώσεις στους τοίχους και το γυαλιά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, οι νέοι ενδιαφερόμενοι πελάτες, αλλά και οι παλιοί συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εξειδικευμένους διανομείς μας και να δοκιμάσουν όλη τη γκάμα προϊόντων της εταιρίας. Από τον διάσημο espresso Caffe’ Luigi, τον ελληνικό καφέ Μερακλής, τον καφέ φίλτρου Kronberg, τα προϊόντα της Oscar Family, μέχρι και το νέο brand 7grams Espresso Micro Roasters.

 

Παράλληλα, στις νέες εγκαταστάσεις θα λειτουργεί και η ακαδημία Caffe’ Luigi όπου στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της οι συνεργάτες της εταιρίας καθώς όμως και οι απλοί λάτρεις του καφέ, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να μάθουν όλα τα μυστικά του.

 

Υπεύθυνοι του νέου αυτού χώρου είναι ο Business Development Manager Γεώργιος Γιουπάκης και ο αποκλειστικός συνεργάτης της εταιρία Απόστολος Μπιριντζής. Μέσα από αυτή τη καινούργια συνεργασία και την εμπειρία αυτών των στελεχών, η εταιρία Haskos χτίζει νέες ισχυρές βάσεις στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα με στόχο οι φίλοι της, να γνωρίσουν καλύτερα και από κοντά τον καφέ και τα προϊόντα της.

 

Ακαδήμου 77, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη