The Zillers Athens Boutique Hotel: Mε αστέρι Michelin

The Zillers Athens Boutique Hotel: Mε αστέρι Michelin

Στην περιοχή του Συντάγματος και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως, ανεβαίνουμε στο rooftop του ξενοδοχείου The Zillers, εκεί όπου βρίσκεται το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριό του (μπήκε στον Οδηγό Michelin 2022).

 

Ο νεαρός και ταλαντούχος chef Παύλος Κυριάκης και η ομάδα του, ο sous-chef Γιώργος Ρουσάκης και ο pastry chef Γεώργιος Πλατινός, έχουν φτιάξει ένα μενού που πατάει πάνω στην παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή διατροφή και περιλαμβάνει comfort πιάτα με έντονο το στοιχείο της δημιουργικής γαστρονομίας.

 

Θα γευθείτε σαλάτα σπανακόπιτα, αβγά Florentine σε κουλούρι Θεσσαλονίκης και scrambled eggs με μαύρη τρούφα σε προζυμένιο ψωμί, πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα, τσορίθο και κρέμα γραβιέρας και burger σε δύο εκδοχές: τηγανητό φιλέτο μπακαλιάρου για ψαροφαγία και μοσχαρίσιο μπιφτέκι black angus για κρετοφαγία στα καλύτερά της. Τέλος, θα καθαρίσετε τον ουρανίσκο σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο: με μια κρεμ μπρουλέ με μαύρη τρούφα, ένα γλυκό σήμα κατατεθέν του brunch, στην πανέμορφη ταράτσα του The Zillers.

 

INFO
Μητροπόλεως 54, Αθήνα, τηλ. 210 32 22 277

 

Aπό το Coffee&Brunch Magazine (Αφιέρωμα: Brunch… με ιστορία!)