Για brunch στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με θέα τον Σαρωνικό

Για brunch στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με θέα τον Σαρωνικό

Από το πολύβουο κέντρο κατευθυνόμαστε στην παραλιακή και στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με τελικό προορισμό ένα από τα ομορφότερα σημεία αυτής της πόλης, τον Λαιμό της Βουλιαγμένης, με την απρόσκοπτη θέα στον Σαρωνικό. Ένα μέρος που πάντα θα φέρνει στο μυαλό καλοκαίρι, ήλιο και δροσερές βουτιές.

 

Στο πολυτελέστατο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στον 5ο όροφο του Nafsika, θα καθίσετε αναπαυτικά στα τραπέζια του Mercato, μιας παραθαλάσσιας τρατορίας, με ιταλική φινέτσα, που σερβίρει ένα πραγματικά ξεχωριστό brunch.

 

Στο πλούσιο μενού του θα βρείτε από παραδοσιακές γεύσεις από τη γειτονική χώρα, όπως χειροποίητα ζυμαρικά και ζυμάρια πίτσας, κοπές προσούτο, Capocollo, Salame και Pancetta, κρεμώδη χειροποίητα τυριά, καρπάτσιο από μοσχαρίσιο φιλέτο με ρόκα, παρμεζάνα και μαγιονέζα τρούφας, στρείδια, μαριναρισμένα μύδια, λαβράκι ceviche και πορκέτα, μέχρι πιάτα για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου, μεταξύ αυτών το κοτόπουλο σχάρας, τα χοιρινά παϊδάκια με δεντρολίβανο και καπνιστό μπρίσκετ.

 

Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο salad bar, με διάφορες επιλογές, για να δημιουργήσετε τη δική σας σαλάτα, και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά: σισιλιάνικα κανόλι, πανακότα, τιραμισού, τάρτες, αλλά και μιλφέιγ, μπαμπάδες με ρούμι και μπλακ φόρεστ, ανάμεσα σε πολλές ακόμα προτάσεις.

 

INFO
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 89 01 000

 

Από το Coffee&Brunch Magazine (Aφιέρωμα: Brunch… με ιστορία!)