Plaza Café: Brunch μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος

Plaza Café: Brunch μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος

Μια διαχρονική πρόταση για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας.

 

Στο ανακαινισμένο Plaza Café του NJV Athens Plaza, στο lobby του ξενοδοχείου, νιώθεις τη ζωντάνια της πόλης. Χαρείτε την ηρεμία που σας προσφέρει ο νέος και εξαιρετικά διακοσμημένος χώρος, απολαύστε το γλυκό φως και τα παιχνιδίσματα του αθηναϊκού ήλιου στα παράθυρα.

 

Διαλέξτε ανάμεσα σε εκπληκτικά ροφήματα καφέ, τσαγιού και τα υπέροχα, δημιουργικά, homemade γλυκά του café. Με επιλογές όπως bagel με καπνιστό σολομό αρωματισμένο με λάιμ, σως ταρτάρ και μους αβοκάντο, κινόα με baby ρόκα, πράσινο μήλο, cranberries, μάνγκο και καβουρδισμένο φουντούκι, δυόσμο, με σως εσπεριδοειδών και πέρλες πορτοκαλιού ή φρέσκα ζυμαρικά Fagotti γεμιστά με ρικότα και τρούφα σε σάλτσα βουτύρου αρωματισμένη με φασκόμηλο και καρπάτσιο μαύρης τρούφας και φιλέτο σολομού σωτέ, που συνοδεύεται από καρότο, κολοκύθι και σελινόριζα ζουλιέν σε σάλτσα σαφράν. Διαλέξτε ακόμα τις αγαπημένες σας γεύσεις για μια μοναδική εμπειρία παγωτού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Πλούσιες επιλογές brunch από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Μια πραγματικά προσιτή πολυτέλεια, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και θέα στην Πλατεία Συντάγματος.

 

2 Βασιλέως Γεωργίου Α΄, Σύνταγμα, Αθήνα
21 0335 2400

 

Aπό το Coffee&Brunch Magazine (Aφιέρωμα: Brunch… με ιστορία!/Λάμπρος Ρόδης, Χριστίνα Φαραζή)