Βάρσος: Μία all time classic επιλογή για καφέ και γλυκό

Βάρσος: Μία all time classic επιλογή για καφέ και γλυκό

Από τα παλαιότερα καφέ-ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, ο «Βάρσος» έχει συμπληρώσει 132 χρόνια ζωής, διατηρώντας αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του.

 

Επί της οδού Κασσαβέτη στην Κηφισιά στέκεται εδώ και δεκαετίες το κατάστημα που σε υποδέχεται για καφέ, παγωτό, ή γλυκό. Στην είσοδο από την οδό Κασσαβέτη η υπάλληλος σημειώνει χειρόγραφα την παραγγελία. Με αυτή ο πελάτης κατευθύνεται στην ουρά να πληρώσει στο ταμείο και επιστρέφει για να παραλάβει το εμπόρευμα. Στο βάθος υπάρχει ένας όμορφος χώρος, παλιάς αίγλης, όπου μπορείς να καθίσεις και να απολαύσεις τον καφέ και το γλυκό σου.

 

Δοκιμάστε τσουρέκι, γαλακτομπούρεκο, μεζέδες, γλυκά ταψιού…  Στον υψηλής ποιότητας μεγάλο και άνετο χώρο, μπορείτε να γευθείτε τα παραδοσιακά προιόντα για

* brunches
* οικογενειακά γεύματα ή καφέ με την παρέα σας
* δεξιώσεις
* εταιρικά γεύματα, bussines lunches κ.λπ.
* παιδικά πάρτυ, γενέθλια, εορταστικά events

 

Όταν ο καιρός ζεσταίνει, ο πανέμορφος κήπος του ζαχαροπλαστέιου μας στην Κηφισιά, υποδέχεται τους θαμώνες του, αποτελώντας ένα δροσερό καταφύγιο για να απολάυεστε τα πεντανόστιμα εδέσματα.

 

Με μία ματιά…

 

Ο ιδρυτής Βασίλειος Χ. Βάρσος έφυγε από την Καστριώτισσα Φωκίδος, με τον αδελφό του και ήρθαν στην Αθήνα. Το 1892, Στην ηλικία των 16, άνοιξε ένα κατάστημα παραγωγής γάλακτος στην γωνία των οδών Πανεπιστημίου και Σανταρόζα στην Αθήνα. Το 1922 αποφασίστηκε να μεταφερθεί η επιχείρηση στο κέντρο της Κηφισιάς γιατί εκείνη την εποχή οι κάτοικοι της είχαν την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη. Σήμερα, η νέα γενιά, ο Κωνσταντίνος και ο Αντώνης έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή νέες καινοτόμες ιδέες σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές αρχές, για την ανταπόκριση του Βάρσου Κηφισιάς στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της αγοράς, της τεχνολογικής προόδου, του ίντερνετ και των social media.

 

 

Βάρσος, Κασσαβέτη 5, Κηφισιά

τηλ. 21 0801 2472