The Amorous Project: Κάναμε ένα vintage ταξίδι στον χρόνο

The Amorous Project: Κάναμε ένα vintage ταξίδι στον χρόνο

Περνώντας την ξύλινη πόρτα εισόδου του Amorous Project στην Κηφισιά… μεταφέρεσαι στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα.

Εδώ και λίγα χρόνια το all day cafe-bar έχει παγιωθεί στις προτιμήσεις των “ψαγμένων” foodies και φυσικά όσων λατρεύουν τον καλό καφέ σε χώρο υψηλής αισθητικής με story.

 

Vintage διακοσμητικά, χρυσοποίκιλτες κορνίζες και καθρέφτες στολίζουν τους τσιμεντένιους τοίχους, κηροπήγια άλλης εποχής, μπρούτζινος μύλος καφέ… Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν την διακόσμηση ενός πραγματικά υπέροχου, ζεστού χώρου που σε ταξιδεύει στο παρελθόν…

 

Στο The Amorous Project με την industrial ατμόσφαιρα και τη vintage αισθητική πρωταγωνιστούν υλικά όπως το ξύλο και το σίδερο.

 

Το The Amorous Project ανοίγει από το πρωί σερβίροντας καφέ, τσάι, smoothies, pancakes, συνεχίζει με brunch, σάντουιτς, burgers, κρεατικών, πίτσας, pasta, όλα σερβιρισμένα σε vintage σκεύη, όπως πχ σε μαντεμένιο ταψάκι. Εμείς απολαύσαμε τον καφέ μας, από ποικιλία της Portioli*, ένα pancake πραλίνας και ένα πεντανόστιμο club σάντουιτς με… σάλτσα όνειρο.

 

Το κατάστημα δημιουργήθηκε με μεράκι από τον όμιλο Nice n easy που στοχεύει στον συνδυασμό του καλού φαγητού με την ευχάριστη ατμόσφαιρα και το lifestyle. Αυτή η φιλοσοφία γίνεται η δική σου προσωπική εμπειρία. Τα εστιατόρια του ομίλου nice n easy είναι πρωτοπόρα στην υγιεινή γκουρμέ κουζίνα, “value for money” στην Ελλάδα από το 2008, όταν το πρώτο “nice n easy” άνοιξε στην Αθήνα.

 

The Amorous Project: Agiou Dimitrioυ 8, Kifisia 145 62, Athens

 

 

*Το 1958 ο Giorgio Portioli αγόρασε ένα bar στην Via Eustachi στο Μιλάνο, όπου και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια μηχανή καβουρδίσματος για να παράγει και να πουλάει χαρμάνια καφέ υψηλής ποιότητας.

 

Η απόλυτη επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, οδήγησε τον Giorgio, στο να επεκταθεί και να προμηθεύει τα χαρμάνια που έφτιαχνε στο κατάστημά του, σε πολλά άλλα bar και καφετέριες στην Ιταλία. Το 1989 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και άρχισε να εξάγει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο.

 

Η Portioli, σήμερα στην τέταρτη γενιά της, εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αφοσιωμένη, τώρα στην τέταρτη γενιά της, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας τους κορυφαία ποιότητα.