Η CAFETΕΧ δημιουργεί το πρώτο concept store Coffeeway

Η CAFETΕΧ δημιουργεί το πρώτο concept store Coffeeway

To εντυπωσιακό concept store Coffeeway στο Χαλάνδρι

 

Η CAFETEX, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, μετά το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα της μάρκας Coffeeway στο οργανωμένο λιανεμπόριο, επανασυστήνει την αγαπημένη μάρκα καφέ στο ευρύ κοινό, ανοίγοντας το πρώτο Coffeeway concept store στο Χαλάνδρι, Λεωφ. Κηφισίας 232 (στο ύψος της πεζογέφυρας Κολεγίου).

 

Σε έναν μοντέρνο, ιδιαίτερο χώρο, διακοσμημένο με στοιχεία εμπνευσμένα από τα εικαστικά των νεών συσκευασιών, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη δημιουργική φιλοσοφία της μάρκας και τη νέα της ταυτότητα. Η νέα ταυτότητα έχει προκύψει μετά από μελέτη των συναισθηματικών κινήτρων των καταναλωτών καφέ, τα οποία βασίζονται στα αρχέτυπα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, με το κίνητρο της δημιουργικότητας να αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά. Επιβεβαιώνοντας λοιπόν το δημιουργικό της DNA, η Coffeeway μέσα από το μοναδικού σχεδιασμού concept store και με βασικό motto το «create your way», προσκαλεί τους καταναλωτές να βιώσουν τη μάρκα, να πάρουν έμπνευση μέσα από το δημιουργικό της «σύμπαν» και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, συντροφιά με μία κούπα αρωματικού καφέ.

 

Οι επισκέπτες του concept store έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να προμηθευτούν την πλήρη γκάμα συσκευασμένων προϊόντων καφέ Coffeeway (φίλτρου, οικιακά κομποστοποιήσιμες κάψουλες espresso, coffeebags, αρωματικός freeze dried στιγμιαίος), να αγοράσουν συλλεκτικές κούπες και memorabilia και φυσικά να γευτούν επιτόπου το αγαπημένο τους ρόφημα καφέ, φτιαγμένο από barista. Παράλληλα, ως ειδικός στον καφέ, η Coffeeway διαθέτει και καφεκοπτείο στο συγκεκριμένο κατάστημα, ώστε οι λάτρεις (και όχι μόνο) του καφέ, να απολαμβάνουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία «bean to cup».

 

Επιπλέον, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία (31 διαφορετικά χαρμάνια) του καφεκοπτείου της, η Coffeeway δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες, να μυηθούν σε μοναδικά, ιδιαίτερα χαρμάνια εξαιρετικής ποιότητας, σε καφέ γεωγραφικής προέλευσης από την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, αλλά και στον αρωματικό καφέ φίλτρου (14 πρωτότυποι συνδυασμοί αρωμάτων), που πρώτη η Coffeeway έφερε το 1994 στην ελληνική αγορά.

 

O Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX δήλωσε: «Η δημιουργία του concept store Coffeeway αποτελεί ορόσημο για εμάς, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό όχι μόνο να γνωρίσει, αλλά κυρίως να βιώσει τη φιλοσοφία και την καινοτομία της μάρκας μας, με τρόπο μοναδικό και δημιουργικό, όπως εξάλλου είναι το DNA και η ιστορία μας. Επιπλέον, φιλοδοξούμε το Coffeeway concept store να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εγχώρια αγορά του καφέ, το οποίο εκτός από ολοκληρωμένο touchpoint γνωριμίας του κοινού με τη μάρκα, να λειτουργεί παράλληλα και ως πηγή δημιουργικής έμπνευσης για τους συνεργάτες μας τόσο από το οργανωμένο λιανεμπόριο, όσο και από την αγορά του HO.RE.CA.»