Groove: Μία Boutique καφέ και γλυκών, με δυνατές υπογραφές, στο κέντρο του Βόλου

Groove: Μία Boutique καφέ και γλυκών, με δυνατές υπογραφές, στο κέντρο του Βόλου

Πόσες γλυκιές αλχημείες, αρώματα καφέ και κοκτέιλ να χωρέσουν μέσα σε λίγα τετραγωνικά;

 

Η απάντηση είναι τόσο αυτονόητη, όσο και η επίσκεψή σας στο Groove Boutique & Supply», σε αυτό το κουκλίστικο μαγαζί που εντυπωσιάζει και μαντέψτε… δεν βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά στην Περιφέρεια. Η boutique café, ζαχαροπλαστείου, delicatessen και (θεματικής) κάβας βρίσκεται στην οδό Ογλ στον Βόλο και η πρόσφατη εμπειρία μας ήταν απολαυστική. Λειτουργεί ως self service κατάστημα, σερβίρει κάθε ρόφημα που μπορείτε να φανταστείτε, καφέ TAF, μέχρι και… ξυνόνερο Φλωρίνης.

 

Φυσικά το καφεδάκι σας μπορείτε να το συνοδέψετε με μία ευρεία ποικιλία γλυκών.  Από την δροσερή lemon pie μέσα σε βαζάκι, μέχρι tiramisu με κρέμα mascarpone, σιρόπι σφενδάμου και espresso savayar, o oυρανίσκος σας θα μείνει ικανοποιημένος.

 

Στον επάνω όροφο απλώνεται το πλήρως ενημερωμένο τεχνολογικά παρασκευαστήριο, που τρέχει με την επιμέλεια των ταλαντούχων pastry chefs Ευγένιο Βαρδακαστάνη και Γιάννη Κικίρη (δούλεψαν μαζί επί χρόνια στο ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία) που βρίσκονται πίσω από την Noble Pastry.

 

Εκτός από τα γλυκά, η Boutique προσφέρει αλμυρά σάντουιτς διά χειρός Γρηγόρη Χέλμη και «Grooove» cocktails από το σέικερ του Θανάση Κουζιώκα, με τον τελευταίο να έχει διαμορφώσει μια πανέμορφη γωνιά σε κάβα.

 

Στα ράφια φιγουράρουν χειροποίητες μαρμελάδες, γκρανόλα με ινδοκάρυδο, γκότζι μπέρι και βρώμη, ξηροί καρποί. Την εικόνα συμπληρώνουν ελληνικά και ξένα βερμούτ, ντόπια γλυκά κρασιά και μπίρες από τοπικές μικροζυθοποιίες.

 

 

Grooove Boutique & Supply

Ερμού 229, Βόλος, τηλ. 2421033033