ΒOOKBAR by Kaktos: Ένα καφέ για… βιβλιοφάγους

ΒOOKBAR by Kaktos: Ένα καφέ για… βιβλιοφάγους

Περπατώντας στα στενά του κέντρου, οι βιβλιοφάγοι της Αθήνας θα βρουν τον παράδεισό τους σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο που βρίσκεται στην οδό Αιόλου 34.

 

Στο ιστορικό κτήριο του πρώην Aslanis Home, πήρε σάρκα και οστά μια πρωτότυπη ιδέα, και το αποτέλεσμα για όσους αγαπούν το διάβασμα- και… όχι μόνο- είναι εντυπωσιακό. Το νέο entry στην πόλη, είναι το BOOKBAR by Kaktos, ένα καφέ-βιβλιοπωλείο που άνοιξε στις αρχές του Δεκέμβρη, με την υπογραφή του ομώνυμου εκδοτικού οίκου.

 

Μπαίνοντας, η ατμόσφαιρα σε προετοιμάζει για μια βουτιά στον Πολιτισμό, τα Γράμματα και τις Τέχνες. Με λιτή και απέρριτη διακόσμηση, με το ξύλο και το μάρμαρο να κυριαρχούν, αυτό το coffee shop αποπνέει γαλήνη και ησυχία, μια όαση ηρεμίας στην καρδιά της πόλης.

 

 

Ευθύς οι baristas σε καλούν να παραγγείλεις από το μπαρ του μοναδικού καφέ που σερβίρει specialty καφέ από την Cafeistas της Coffee Republic, ένα  brand με οικολογικό πρόσημο.

 

Ανάμεσα σε εκατοντάδες βιβλία, τακτοποιημένα σε εντυπωσιακές βιβλιοθήκες από ξύλο, σταντ με merchandise του καταστήματος, το εντυπωσιακό μπαρ και άνετα τραπεζοκαθίσματα απολαμβάνεις έναν αρωματικό φρέντο εσπρέσο συνοδεία ενός carrot cake, ρολ κανέλας ή μπισκότου και ο χρόνος μοιάζει να σταματά.

 

Εάν το επιθυμείς, μπορείς να διαβάσεις, να αγοράσεις ένα ενδιαφέρον βιβλίο – οι εργαζόμενοι θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό για σένα – ή ένα αναμνηστικό, να εργαστείς ή να χαλαρώσεις με καλή παρέα. Αυτό το γωνιακό καφέ στην καρδιά της Αθήνας μας έκλεψε την καρδιά!