Αρτίνα Bakery: Η πιο απολαυστική στάση στα Νότια

Αρτίνα Bakery: Η πιο απολαυστική στάση στα Νότια

Η μέρα, για να ξεκινήσει καλά, χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα: ωραίο καφέ και καλό πρωινό! Το μεσημέρι, στο lunch break, για να πάρουμε δυνάμεις, ένα ωραίο και εύκολο σνακ είναι αρκετό. Το απόγευμα, σε μια χαλαρή βόλτα με το παιδί ή με τις φίλες, θέλουμε ένα γλυκό και κάτι να «τσιμπήσουμε»! Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα… αξίζει μια στάση στο Αρτίνα Bakery.

 

Η ποικιλία των προϊόντων καλύπτει κάθε ανάγκη και γούστο… Από το πρωί, όπου ψήνονται 22 είδη ψωμιού, όπως ψωμί για διαβητικούς, με αλεύρι χωρίς γλουτένη (μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το μοναστηριακό) και το ξεχωριστό Panne Maggia με καπνιστό προζύμι. Σφολιατοειδή και σπιτικές πίτες (εμείς ξεχωρίσαμε τη μεσογειακή τυρόπιτα και την πατσαβουρόπιτα), δεκάδες ακόμη επιλογές σας περιμένουν.

 

Must του μαγαζιού τα σάντουιτς και οι τορτίγιες, που είναι η καλύτερη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Χορταστικά και πάντα φρέσκα, είναι ελαφριά, αλλά και γευστικά, ξετρελαίνοντας μικρούς και μεγάλους. Από τα κλασικά με γαλοπούλα και φιλέτο κοτόπουλο, μέχρι με μπιφτέκι, ομελέτα-μπέικον, τόνο, είναι όλα υπέροχα.

 

Για τους γλυκατζήδες της υπόθεσης, η λίστα με τα προϊόντα (όλα φρέσκα και handmade) είναι μεγάλη! Αφράτα εκλεράκια και κοκάκια, lemon pie, σφηνάκια σε διάφορες γεύσεις, μωσαϊκό, αλλά και τούρτες, απογειώνουν τον ουρανίσκο.

 

Ειδική μνεία απαιτείται να γίνει στις ενεργειακές μπάρες, στο μαστιχωτό και μυρωδάτο τσουρέκι και στο λαχταριστό μιλφέιγ, που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς που επισκέπτονται το Αρτίνα Bakery… μόνο γι’ αυτό.

 

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα συνδυάσετε με τον φανταστικό fair trade καφέ από βιολογική καλλιέργεια.

 

INFO
Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου 72, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210 97 17 431
Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210 97 11 128
Ηλιουπόλεως 184, Υμηττός, τηλ. 210 97 11 010

www.artinabakery.gr

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine