Tα καλύτερα deals καφέ στο Amazon Prime Day October Sale

Tα καλύτερα deals καφέ στο Amazon Prime Day October Sale

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές της Amazon Prime Day για καφετιέρες

Το Amazon Prime Day επέστρεψε και αυτή τη φορά έχετε ακόμη μια ευκαιρία να πετύχετε τα καλύτερα deals προκειμένου να αποκτήσετε τις πιο high tech καφετιέρες, για έναν εύγεστο και φρέσκο καφέ, κάθε μέρα. Είτε ψάχνετε για μια χειροκίνητη μηχανή εσπρέσο, είτς ένα μοντέλο που εξοικονομεί χρόνο, ή μια απλή μηχανή καφέ φίλτρου η Amazon προσφέρει στα μέλη της μια ευρεία γκάμα από μηχανές που θα τους λύσει τα χέρια! Οι προσφορές ξεκίνησαν από σήμερα, και θα διαρκέσουν έως τα μεσάνυχτα της 11ης Οκτωβρίου.

 

Δείτε κάποιες από αυτές

 

L’OR Barista Sublime | Μέση τιμή £82, τώρα £50

 

Η L’OR Barista Sublime είναι μια εξαιρετική μηχανή Nespresso με περιστροφές, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Philips και της L’OR. Υποστηρίζει τόσο τυπικές κάψουλες Nespresso (όχι Vertuo) όσο και κάψουλες L’OR γ, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης L ή XXL κάψουλας που φτιάχνει εξαιρετικά δυνατούς εσπρέσο.

 


Sage Bambino | Μέση τιμή 290 £, τώρα 199 £

 

Δεν υπάρχει καλύτερη χειροκίνητη μηχανή εσπρέσο, από την συγκεκριμένη, ήτοι 199 £ . Είναι όμορφη, εξαιρετικά εύχρηστη, και φτιάχνει εξαιρετικό εσπρέσσο. Αφιερώστε χρόνο για να φτιάξετε αφρό γάλακτος και η Bambino θα σας σερβίρει εκπληκτικά latte, καπουτσίνο, flat white και πολλά άλλα ροφήματα.