Ένας brewer… έργο τέχνης!

Ένας brewer… έργο τέχνης!

Εάν είστε από εκείνους που αγαπούν τα καλοσχεδιασμένα gadgets καφέ, την αυτοματοποίηση και την σχολαστική φύση του hand brewing, τότε σίγουρα θα αγαπήσετε τη v60 της Hiroia.

 

Η Hikaru v60 Smart Brewer συνδυάζει τον αυτοματισμό και τον προσαρμόσιμο προγραμματισμό και φέρνει την κομψότητα στη ρύθμιση του pour-over.

 

Το κυκλικό άνοιγμα όπου πηγαίνει η συσκευή παρασκευής θυμίζει παράθυρα τύπου oculus που βρίσκονται σε ιαπωνικές αίθουσες τσαγιού και προσδίδει στη συσκευή ένα είδος αρχιτεκτονικής κομψότητας. Η ενδεικτική λυχνία LED της ατμόσφαιρας στο εσωτερικό του δακτυλίου αναβοσβήνει σε διαφορετικά χρώματα και σειρές ανάλογα με το πού βρίσκεται η διαδικασία, προσθέτοντας μια έξτρα νότα στην παρασκευή σας.

 

Σχεδιασμένη από την Hiroia, «μια καινοτόμο θυγατρική στην οποία έχει επενδύσει η Hario [με εξειδίκευση] στον έξυπνο εξοπλισμό καφέ», η Hikaru δίνει στους χρήστες τον έλεγχο όλων των πτυχών του brewing. Χρησιμοποιώντας τη συνδεδεμένη εφαρμογή smartphone, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη θερμοκρασία παρασκευής, τη συνολική παραγωγή νερού – χάρη στην ενσωματωμένη ζυγαριά Jimmy – και να επιλέξουν ανάμεσα από 10 διαφορετικούς ρυθμούς ροής, δίνοντας στους χρήστες τον έλεγχο. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δεξαμενή νερού 700 ml, σύστημα γρήγορης ευθυγράμμισης για να βεβαιωθείτε ότι το brewing είναι τοποθετημένo σωστά κάτω από τo shower head.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να παραγγείλετε το δικό σας Hikaru v60 Smart Brewer, επισκεφτείτε τη σελίδα Hiroia Kickstarter.