Ένας… περίεργος καφές που έγινε viral

Ένας… περίεργος καφές που έγινε viral

Αγαπάς τον καφέ για το άρωμα, τη γεύση, την τόνωση αλλά και για τις αμέτρητες επιλογές που σου προσφέρει.

 

Οι Έλληνες είθισται να επιλέγουν ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα freddo το καλοκαίρι και ζεστών ροφημάτων τον χειμώνα: εσπρέσο, καπουτσίνο, φίλτρου, φραπέ, λάτε, μοκατσίνο είναι κάποιες από τις εν λόγω επιλογές. Από την άλλη, τα social media κατακλύζονται καθημερινά από νέες τάσεις στον καφέ και είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες μοιάζουν ιδιαίτερα γευστικές. Μία από αυτές τις τάσεις που έχουν αναδειχθεί την τελευταία περίοδο είναι το viral ρόφημα olive oil latte, ο latte δηλαδή που περιέχει ελαιόλαδο.

 

Εάν έχεις μπει στον πειρασμό να τον δοκιμάσεις, ίσως να αντιλήφθηκες τις ιδιαιτερότητές του. Πρόκειται για ένα ρόφημα στο οποίο η γεύση και η υφή του λαδιού κυριαρχεί και μπορεί μεν να είναι θρεπτικό, δεν παραπέμπει ωστόσο στο αγαπημένο ρόφημα από άποψης γεύσης και αίσθησης που αφήνει στο στόμα σου.

 

Σύμφωνα με την Γκέρντινγκ Γκρον, υπεύθυνη καφετέριας στη Νέα Υόρκη και ειδική του καφέ, η οποία μίλησε στην HuffPost, επειδή το ελαιόλαδο ενεργοποιεί το έντερο ακριβώς όπως και η καφεΐνη, ο συνδυασμός μπορεί να είναι επικίνδυνος κι εσύ να μην έχεις κοντά σου μία τουαλέτα.