Τα gadgets του καλοκαιριού

Τα gadgets του καλοκαιριού

Μηχανές εύχρηστες, ποτήρια οικολογικά και με στυλ, ομορφαίνουν την ημέρα μας και μας βοηθούν να έχουμε παντού μαζί μας τον αγαπημένο μας παγωμένο καφέ.

 

Best Splurge Vinci Express cold brew electric coffee maker

 

Ο αγαπημένος cold brew βρίσκεται στο ποτήρι μας, πλέον, μέσα σε λίγα λεπτά, με τη γεύση του και τα αρώματά του να παρασύρουν και τον πιο απαιτητικό. Αυτή η μηχανή γίνεται σύμμαχος ακόμη και στις καλοκαιρινές αποδράσεις. 

 

www.amazon.com

 

KeepCup ανοξείδωτο μπουκάλι θερμός Calenture 18oz/530ml

 

Ανοξείδωτο μπουκάλι θερμός, κατασκευασμένο από διπλού τοιχώματος μονωμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Μπουκάλι που ξεβιδώνει στη μέση για να γεμίσει με πάγο.

 

www.yoki.gr

 

Sentio ποτήρι stainless

 

Παίρνουμε το αγαπημένο μας κρύο ρόφημα παντού μαζί μας στο ανοξείδωτο ποτήρι της Sentio, το οποίο διατηρεί τη θερμοκρασία του, για να το απολαύσουμε μέχρι και την τελευταία γουλιά!

 

www.plaisio.gr

 

Πουγκί με μεταλλικά ανοξείδωτα καλαμάκια

 

Τα μεταλλικά ανοξείδωτα 304 καλαμάκια είναι ιδανικά για να έρχονται σε επαφή με υγρά και χωρίς BPA. Τα μεταλλικά καλαμάκια είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων, εύκολα για καθαρισμό και αποστείρωση. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν σκουριάζει.

 

www.barista-lovers.gr

 

Μηχανή παρασκευής αφρογάλακτος

 

Η νέα μηχανή παρασκευής αφρογάλακτος βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας, ώστε κάθε coffee maker να αισθανθεί περήφανος για τον βελούδινο αφρό γάλακτος και τα μοναδικά ροφήματά του. Ένα ιδιαίτερα εύχρηστο προϊόν, που παρασκευάζει γρήγορα και εύκολα ζεστό ή κρύο αφρόγαλα, αλλά και ζεστά ροφήματα, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

www.coffeeisland.gr

 

Επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι με καλαμάκι

 

Μεταφέρουμε το αγαπημένο μας ρόφημα, όπου κι αν πάμε, με το επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι με καλαμάκι, που φέρει το λογότυπο του brand και γεωμετρικά σχέδια σε έντονα χρώματα.

 

Starbucks

 

KeepCup Original οικολογικό ποτήρι καφέ Dawn

 

Το Keepcup Original, το πρώτο παγκοσμίως barista επαναχρησιμοποιήσιμο ποτήρι 16oΖ, αποτελεί την ιδανική επιλογή όχι μόνο για τον καφέ σας, αλλά και για τα ζεστά ή κρύα ροφήματα ή τον χυμό σας. Τέλεια επιλογή και για τους μικρούς μας φίλους. Φτιαγμένο από ελαφρύ πλαστικό, είναι άθραυστο και πολύχρωμο, μια εύκολη επιλογή για ένα ρόφημα… on the go!

 

www.yoki.gr

 

PLUS!

Freshcup can sealer

 

Αποτελεί την επαγγελματική λύση take away για την ασφαλή μεταφορά κρύων ροφημάτων. Το ανωτέρω σύστημα εμφιαλώνει φρέσκους χυμούς, κρύο τσάι, κρύους καφέδες, espresso freddo, cold brew, french coffee, freddo cappuccino (NR), κοκτέιλ, κρύα σοκολάτα, smoothies. 

 

www.freshcup.gr

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine