Ένα παγωτό… Cherlato!

Ένα παγωτό… Cherlato!

H διάσημη τραγουδίστρια λανσάρει το δικό της παγωτό!

 

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Σερ (Cher) ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ακόμη, γλυκό αυτή τη φορά, επιχειρηματικό της εγχείρημα. Το δικό της παγωτό με την ονομασία «Cherlato».

 

«Ναι, αυτό είναι αληθινό… Λανσάρω το παγωτό μου…Το νου σου LA!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής στο Instagram η σταρ ξαφνιάζοντας τους 2,6 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της ενώ αποκάλυψε ότι δούλευε πάνω στη συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα από το 2018.

 

«Oλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια και τώρα επιτέλους συμβαίνει. Σύντομα περισσότερα», συνέχισε η διάσημη τραγουδίστρια ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο χρωματιστό φορτηγό να είναι ζωγραφισμένο με διάφορες γεύσεις παγωτών σε σχήμα χωνάκι και το πρόσωπο της σε ασπρόμαυρο φόντο. Παντού αναγράφεται η λέξη «Cher-lato» ενώ στο βίντεο ακούγεται η διάσημη επιτυχία της «Believe».

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια, με πωλήσεις δίσκων πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες στη βιομηχανία όμως της μόδας και της ομορφιάς.