Νέες, απολαυστικές γεύσεις Schweppes για τα πιο δροσερά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα!

Νέες, απολαυστικές γεύσεις Schweppes για τα πιο δροσερά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα!

Δοκίμασε τα νέα Schweppes Lime Mango και Schweppes Pink Signature και απόλαυσε κάθε ηλιοβασίλεμα με καλή παρέα και δυνατή μουσική!

 

Αυτό το καλοκαίρι το Schweppes μας συστήνει δύο νέες, άκρως καλοκαιρινές γεύσεις: Το Schweppes Lime Mango και το Schweppes Pink Signature διαθέτουν χυμώδη και φρουτένια γεύση, υπόσχονται μοναδικά δροσερές στιγμές και αποτελούν ιδανική συντροφιά σε κάθε ηλιοβασίλεμα.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Schweppes Lime Mango αποτελεί την πιο δροσιστική επιλογή. Η νέα γεύση που συνδυάζει λάιμ (μοσχολέμονο) και μάνγκο, μπορεί να συνοδεύσει κάθε καλοκαιρινή στιγμή με την παρέα σου, στο σπίτι ή ακόμα και στην παραλία λίγο πριν δύσει ο ήλιος και είναι διαθέσιμο στα super markets.

 

Τo Schweppes Pink Signature σε προσκαλεί να βρεις το νέο αγαπημένο σου καλοκαιρινό cocktail και να δοκιμάσεις καινούργιους γευστικούς συνδυασμούς. Επιπλέον, το νέο φρουτώδες mixer του Schweppes αποτελεί την τέλεια βάση για κλασσικά ή πιο ευφάνταστα mocktails, και μπορείς να το βρεις στα πιο hot μπαρ και εστιατόρια της πόλης σου.

 

Το Schweppes παρουσίασε πρόσφατα τη νέα επικοινωνιακή του πλατφόρμα, το Born Social, μέσα από την οποία δίνει έμφαση σε όλες εκείνες τις γεμάτες χρώμα, γεύση και μουσική στιγμές που απολαμβάνουμε μαζί με φίλους, αναδεικνύοντας την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα μας και δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για τα πιο φανταστικά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα.