Hublot-Nespresso: Συμμαχία για ένα εμβληματικό ρολόι

Hublot-Nespresso: Συμμαχία για ένα εμβληματικό ρολόι

Μια μεγάλη συμμαχία για το εμβληματικό ρολόι Big Bang Unico Nespresso Origin

 

To ελβετικό brand ρολογιών Hublot ένωσε τις δυνάμεις του με τη Nespresso, με στόχο να δημιουργήσει ένα ρολόι που θα ενισχύει την παγκόσμια κυκλική οικονομία.

 

Το νέο αξεσουάρ δημιουργήθηκε με χρησιμοποιημένο καφέ και κάψουλες και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Big Bang Unico Nespresso Origin. Το ρολόι αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών Second Life της Nespresso, με την εταιρεία να συνεργάζεται με άλλες μάρκες για να επαναχρησιμοποιήσει τα κατακάθια και τις κάψουλες καφέ που παράγει.

 

Η πλούσια πράσινη απόχρωση του ρολογιού θυμίζει το χρώμα των μη καβουρδισμένων κόκκων και τις μεγάλες φυτείες καφέ. Σε συνδυασμό με τις ανακυκλωμένες κάψουλες Nespresso, το επαναχρησιμοποιημένο αλουμίνιο χρησιμοποιείται για την δημιουργία της θήκης, της στεφάνης, της κορώνας και του pusher του Big Bang Unico Nespresso Origin. Το κάτω μέρος της θήκης και το container είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο τιτάνιο.

 

Η πόρπη από τιτάνιο του λαστιχένιου ιμάντα, με το διακοσμητικό καπάκι από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, και η αθλητική αγκράφα του ιμάντα Velcro έχει επίσης το ίδιο πράσινο χρώμα. Η Hublot χαράζει το εμβληματικό γράμμα «N» της Nespresso στο στέμμα του ρολογιού, ως σύμβολο της συνεργασίας τους. Τα ανταλλακτικά λουράκια του ρολογιού είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ ή ύφασμα, το τελευταίο να είναι 100% ανακυκλωμένο – αποτελούμενο κατά 5% από κόκκους καφέ και 95% από ανακυκλωμένο πολυεστέρα – υλικό που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για την κατασκευή ενός ιμάντα ρολογιού. Το Big Bang Unico Nespresso Origin, το οποίο περιορίζεται σε 200 τεμάχια, πρόκειται να τοποθετηθεί στη θήκη Hublot Greenbox, ένα νέο περίβλημα που σχεδιάστηκε από την ελβετική ωρολογοποιία για όλες τις μελλοντικές της σειρές ρολογιών.

 

Η δημιουργία του Big Bang Unico Nespresso Origin αποδεικνύει τη δυνατότητα δημιουργίας προστιθέμενης αξίας Για τη Hublot και τη Nespresso.