Boutique Chocolat από το “Choco Lab” της Coffee Lab!

Boutique Chocolat από το “Choco Lab” της Coffee Lab!

Σοκολατένιες εκπλήξεις από την Coffee Lab

 

Η Coffee Lab πλέον δεν είναι μόνο η υψηλής ποιότητας μονοποικιλιακοί καφέδες της. Η Νέα Εποχή της είναι εδώ και προσφέρει 360 Experience. Με την αναβάθμιση της εικόνας των καταστημάτων έγινε κι αναβάθμιση στο εύρος των προτάσεων που έχει να κάνει και στο χώρο του φαγητού. Μας σύστησε τα βουτυρένια, α’ ποιότητας και πρωτότυπα croissant της, και τώρα έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την απόλυτα διαχρονική, γλυκιά συνήθεια – την σοκολάτα! Φυσικά με δική της πρόταση – την Boutique Chocolat. Φυσικά μελετημένη έως την τελευταία λεπτομέρεια – πραγματική, χειροποίητη και σε εκλεκτές γεύσεις για να ταυτιστούν κάθε είδους chocolate lovers – κι όχι μόνο.

 

Μπουκίτσες σοκολάτας σε 4 γεύσεις:

 

σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με πραλίνα και φουντούκι, σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με λευκή κρέμα και αμύγδαλο, μαύρη σοκολάτα γεμιστή με κρέμα κακάο και αμύγδαλο, λευκή σοκολάτα γεμιστή με λευκή κρέμα, αμύγδαλο και κράνμπερι και συσκευασία mix – για κέρασμα ή δώρο, προσθέτει μια μικρή νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητα.

 

Μπατόν σοκολάτας σε 3 γεύσεις:

 

γάλακτος, μαύρης, λευκής σοκολάτας – τρία sticks, καθαρές γεύσεις κι ένα μικρό υγιεινό σνακ για τους εκλεκτούς ή healthy της παρέας

 

Χειροποίητη πλάκα σοκολάτας σε 4 γεύσεις:

 

σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια ή με ολόκληρα αμύγδαλα, μαύρη σοκολάτα με ολόκληρα αμύγδαλα και λευκή σοκολάτα με ολόκληρα αμύγδαλα και κράνμπερις – για όσους αναζητούν μια πλήρη, πλούσια σοκολατένια εμπειρία.

 

Σταγόνες σοκολάτας γάλακτος ή λευκής σοκολάτας, σε ποτηράκι, για αυτούς που αρκούνται σε μια μικρή σοκολατένια αφύπνιση.

 

Βαζάκι με σπρεντ σε 3 γεύσεις:

πραλίνα φουντουκιού , φράουλα, φιστίκι – για αυτούς που θέλουν να ξεκινούν την ημέρα τους με μια επίστρωση πολυτέλειας.

 

Και τέλος, το πιο συναρπαστικό όλων – φακελάκια με νιφάδες σοκολάτας σε 6 γεύσεις εκ
των οποίων οι 3 αρωματικές: σοκολάτα φράουλα, αλατισμένη καραμέλα και σοκολάτα
φουντούκι – ζεστή τις κρύες ημέρες του χειμώνα και δροσιστική το καλοκαίρι, το νέο ρόφημα
σοκολάτας σε συντροφεύει στην άνεση του σπιτιού σου.

Πηγή: coffee lab blog