taf direct relationship: Ένα πρόγραμμα στήριξης στους ανθρώπους της taf και τις τοπικές κοινωνίες

taf direct relationship: Ένα πρόγραμμα στήριξης στους ανθρώπους της taf και τις τοπικές κοινωνίες

Το πρόγραμμα direct relationship της taf αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο και τη βάση πάνω στην οποία έχει χτιστεί μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συνεργάτες μας. 

 

Μια από τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται το πρόγραμμα taf direct relationship είναι η υποστήριξη προς τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε και των ανθρώπων των τοπικών κοινωνιών και η ανταπόδοση. Έτσι, ο Γιάννης Ταλούμης, επισκεπτόμενος συχνά τις κοινότητες παραγωγής, αλλά και διατηρώντας τακτική επικοινωνία μαζί τους, είναι πάντα πρόθυμος να αναλάβει δράσεις που θα φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τόσο των συνεργατών και των οικογενειών τους, όσο των κοινοτήτων. 

 

Τιμώντας τη πολύτιμη και ειλικρινή σχέση με τους συνεργάτες μας, η taf κάθε χρόνο στηρίζει ξεχωριστά projects με σκοπό την άμεση ενίσχυση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής και της εργασίας των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών. (βλ. 03/2021 Η taf στηρίζει το Wasterwater & Treatment System project, στη Boa Vista, Sitio da Urda, Brazil , 23/01- 23/05/2020 Η taf χρηματοδοτεί το Water Treatment Project στην Serra do Cigano, Villa Vicente ) 

 

Η στήριξη του Οργανισμού Ardent Children’s Centre είναι μόνιμη και με εναρκτήριο έτος το 2021, όπου ξεκίνησε στην περιοχή Bensa – Sidamo/Ethiopia, φέτος επεκτείνεται στην περιοχή Yirgacheffe – Ethiopia, και κάθε χρόνο θα αποτελεί σταθερό και συνεχές μέρος του προγράμματος direct relationship. Με αυτήν την πρωτοβουλία η taf στηρίζει ενεργά τη σίτιση, ένδυση, προστασία κι ασφάλεια των ορφανών, διασωσμένων ή εγκαταλελειμμένων, παιδιών του Ardent Children’s Centre με σκοπό τη συνέχιση της ζωής τους έχοντας καλυμμένες τις βιοποριστικές τους ανάγκες και για την ομαλή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία καφέ. 

 

Οι ανθρώπινοι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί μέσα από το πρόγραμμα direct relationship διακρίνονται από ειλικρινές, συνεχές ενδιαφέρον και συνέπεια, με αποτέλεσμα κάθε project που υποστηρίζει η taf, να μην έχει μόνο οικονομικό αντίκτυπο στους άμεσα λαμβάνοντες κατοίκους των τοπικών κοινωνιών, αλλά ενδυναμώνει τους ανθρώπους της κοινότητας που αισθάνονται την ειλικρινή υποστήριξη των συνεργατών τους.  Χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε πάντα να βρισκόμαστε κοντά στους συνεργάτες μας και μαζί, να δημιουργούμε!