ZAMBRI: Μια συνήθεια που έγινε λατρεία, στην Κηφισιά

ZAMBRI: Μια συνήθεια που έγινε λατρεία, στην Κηφισιά

Επισκεφθήκαμε το ZAMBRI στην Κηφισιά για μια ολιστική εμπειρία brunch και καφέ

 

Το καφέ ZAMBRI είναι από τα πλέον γνωστά coffee shops των Βορείων Προαστίων, που κατάφερε, παρά των πολλών δυσχερειών, να παραμείνει ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό και όχι αδίκως.  Μας συστήνεται ως Zambri High End Espresso Gastro , αυτό το all day Cafe Bar Restaurant που στεγάζεται σε ένα όμορφο αρχοντικό είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, ένα coffee shop με προσωπικότητα. Ο διάκοσμός του περίτεχνος, το ξύλο, η πέτρα και τα φυτά (όπως εντυπωσιακοί κάκτοι, πανήψυλοι φοίνικες κ.α.) κυριαρχούν σε αυτό το όμορφο all day bar με τις εξωτικές πινελιές. Ταπετσαρίες με ιδιαίτερο αισθητικό στυλ και εντυπωσιακοί πολυέλαιοι συμπληρώνουν το σκηνικό.

 

Πρόκειται για ένα κατάστημα που επενδύει στη high end εξυπηρέτηση, με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο προκειμένου να παράσχει στον πελάτη μια ολιστική εμπειρία καφέ σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλόξενο.

 

«ZAMBRI», στη γλώσσα των Maori σημαίνει «αποικία», και το συγκεκριμένο κατάστημα, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Προσφέρει, μεταξύ άλλων απολαυστικό brunch με μια ευρεία ποικιλία εδεσμάτων, από αβγά Benedict και salmon omelate, έως pastrami sandwich, γλυκά και salty pancakes. Αντίστοιχη είναι η ποικιλία και για γεύμα lunch ή dine, όπου ξεχωρίσαμε πιάτα όπως το Black Angus Tagliata, mini shrimp tacos, flatbread guanciale και σολωμό σωτέ με μαύρο ρύζι, baby λαχανικά και σάλτσα καραβίδας. 

 

Ως μεσημεριανοί τύποι, επιλέξαμε να δοκιμάσουμε για brunch μια λαχταριστή egg pizza και η επιλογή μας αποδείχθηκε εξαιρετική. Ένα πελώριο bagel bread με σουσάμι, παπαρονόσπορο “αγκάλιαζε” τα υπόλοιπα υλικά της egg pizza, τη μοτσαρέλα, το μπέικον, τη σάλτσα πιπεριάς φλωρίνης και το αβγό, πετυχαίνοντας τον τέλειο συνδυασμο και εξαιρετικές γευστικές νότες που γέμισαν χαρά τον… ουρανίσκο μας! Ο καφές, freddo espresso του brand illy, περιποιημένος και σερβιρισμένος με… μεράκι, συμπλήρωσε την όμορφη εμπειρία του brunch.

 

Εάν επιθυμείτε λοιπόν να βρεθείτε σε ένα ζεστό, φιλόξενο και παράλληλα high end κατάστημα εστίασης, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ZAMBRI στην Κηφισιά!

 

Πληροφορίες

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά, τηλ. 210 6230063, fb page: ZAMBRI