Το νέο επετειακό θερμός Γρηγόρης είναι αφιερωμένο στα παιδιά  

Το νέο επετειακό θερμός Γρηγόρης είναι αφιερωμένο στα παιδιά  

Θέλοντας να γιορτάσει τα 50 χρόνια λειτουργίας του ο Γρηγόρης δημιουργεί ένα επετειακό θερμός για καλό σκοπό καθώς μέρος τον εσόδων θα καλύψει τις ανάγκες σχολικών γευμάτων παιδιών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

 

Σε αυτό το εγχείρημα, μπορούν να συμβάλλουν και οι καταναλωτές, καθώς μέρος των εσόδων από κάθε αγορά του επετειακού θερμός, θα διατεθεί στα φιλανθρωπικά σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» & «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», έτσι ώστε να στηρίξουν τα σχολικά γεύματα για το έτος 2022-2023.

 

Το θερμός που σχεδιάστηκε από την Μαίρη Συνατσάκη έχει την υπογραφή της Mairiboo. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα, τα οποία διατηρεί για πολλές ώρες στην ιδανική θερμοκρασία. Ταυτόχρονα είναι eco-friendly, καθώς ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν πλαστικά είδη μίας χρήσης, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 

Είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, regular και large, και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Γρηγόρης καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order.