Ο απόλυτος αυτόματος αφροποιητής γάλακτος για coffee shops

Ο απόλυτος αυτόματος αφροποιητής γάλακτος για coffee shops

Η ταχύτητα, η κομψότητα και η συνέπεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Latte Art Factory Bar Pro, ειδικά σχεδιασμένου για coffee shops, με την υπογραφή της εταιρείας εξοπλισμού καφέ Frank Buna.

 

O αφροποιητής είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να παρέχει ευελιξία και εξοικονόμηση χώρου σε οποιοδήποτε πάγκο καφετέριας, ενώ το πατενταρισμένο LAF Bar Pro μπορεί να αφρίσει 1,5 λίτρο γάλα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, διατηρώντας παράλληλα την τέλεια θερμοκρασία για τα ροφήματά σας.

 

Τι καθιστά όμως το LAF Bar Pro τον καλύτερο αυτόματο αφροποιητή γάλακτος; Σε πρώτη φάση, είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένες λειτουργίες IoT που παρέχουν πλήρη τηλεμετρία και απομακρυσμένη πρόσβαση στο μηχάνημα για γρήγορη εξυπηρέτηση και ενημερώσεις λογισμικού. Το LAF Bar Pro είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, οπότε ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει αφρόγαλα ποιότητας barista κατά παραγγελία. Επιπλέον, το μηχάνημα μπορεί να δημιουργήσει ζεστό και κρύο αφρόγαλα σε έως και τέσσερις υφές (ανά ρόφημα!), ώστε να μπορείτε να φτιάξετε οποιοδήποτε ρόφημα επιθυμείτε. Πέραν αυτού, μπορεί να αφρίσει σχεδόν οποιοδήποτε είδος – από εναλλακτικά γάλατα φυτικής προέλευσης μέχρι σοκολατούχο γάλα,cold brew, εσπρέσο μαρτίνι, ακόμη και kombucha!

 

Με άλλα λόγια, το LAF Bar Pro είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μηχάνημα για αφρόγαλα – είναι ένας πραγματικός βοηθός barista που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε ρόφημα καφέ με ευκολία. Στην πραγματικότητα, είναι η τέλεια λύση για καφετέριες που βρίσκονται αντιμέτωπες με το παγκόσμιο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού, καθώς δεν απαιτεί έμπειρο barista για να λειτουργήσει. Επιπρόσθετα, με την πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία καθαρισμού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μηχάνημά σας θα είναι πάντα σε… φόρμα και έτοιμο για χρήση. Το LAF Bar Pro είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για αποστολή σε Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία!

 

Συνδυάζοντας την τεχνολογία IoT με την τέχνη της παρασκευής καφέ, η Frank Buna φιλοδοξεί να συνεχίσει να καινοτομεί σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά. Ως κορυφαίος κατασκευαστής βραβευμένου εξοπλισμού καφέ, η εταιρεία θέτει τον πήχη ψηλά για άλλη μια φορά με το LAF Bar Pro. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Frank Buna έδωσε το “παρών” στο World of Coffee στο Μιλάνο αυτόν τον Ιούνιο παρουσιάζοντας το πρωτότυπο μηχάνημα μέσω του περιπτέρου της.

 

Πηγή: sprudge.com