Φτιάχνοντας freddo στο σπίτι με τις κάψουλες των Starbucks

Φτιάχνοντας freddo στο σπίτι με τις κάψουλες των Starbucks

Οι δύο νέες κάψουλες των Starbucks κάνουν την απόλαυση του κρύο καφέ μια εύκολη και απολαυστική υπόθεση στο σπίτι.

 

Για να υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι τα Starbucks παρουσιάζουν τις δύο νέες κάψουλες Summer Edition που προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για παρασκευές freddoespresso και freddo cappuccino. Από εδώ και στο εξής θα μπορούμε να απολαμβάνουμε το χαρμάνι Blonde Espresso Roast καθώς και το Espresso Roast των Starbucks στο σπίτι μας εύκολα και απλά, με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

 

Ο απαλός και ισορροπημένος ο καφές Blonde Espresso Roast by Nespresso αναδεικνύει γλυκές νότες μετατρέποντας τα κλασσικά ροφήματα espresso σε ιδιαίτερα ήπια χωρίς έντονες νότες καβουρδίσματος. Μπορείτε να τον απολαύσετε σκέτο αλλά και με την προσθήκη γάλακτος τόσο ζωικό όσο και φυσικού. Μάλιστα σας τον προτείνουμε να τον δοκιμάσετε σε ένα λαχταριστό cappuccino με γάλα βρώμης. Από την άλλη ο έντονος και δυνατός Espresso Roast που αποτελεί τη βάση κάθε ροφήματος espresso των Starbucks εδώ και πολλά χρόνια, με τις γλυκές νότες καραμέλας του, χαρίζει «στιβαρά» φλιτζάνια κρύου espresso ιδανικά για τα καλοκαιρινά πρωινά.

 

Το Starbucks Summer Edition μας προσκαλεί να δοκιμάσετε τον ιδανικό freddo στο σπίτι μας. Ο τρόπος είναι απλός: προετοιμάζουμε έναν διπλό espresso, προσθέτουμε πάγο στο ποτήρι  και απλά απολαμβάνουμε. Αν πάλι θέλουμε ένα κρεμώδη και λαχταριστό cappuccino το μόνο επιπλέον που έχουμε να κάνουμε είναι να ρίξουμε με απαλές κινήσεις αφρόγαλα πάνω από τον καφέ. Οι κάψουλες Starbucks Summer Edition φυσικά μπορούν να γίνουν η βάση για ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ αλλά και να συμμετέχουν σε κάποιο πρωινό smoothies δίνοντας μας την απαραίτητη επιπλέον ενέργεια για να ξεκινήσουμε την μέρα μας.

 

Οι κάψουλες των Starbucks είναι συμβατές με όλες τις μηχανές Nespresso.