Παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή illy Art Collection  

Παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή illy Art Collection  

Η illycaffè παρουσιάζει τη νέα συλλογή illy Art Collection σε πορσελάνινα φλιτζάνια και μεταλλικές συσκευασίες αλεσμένου καφέ διακοσμημένα με  το μοτίβο και την υπογραφή της Mona Hatoum.

 

Κάθε χρόνο διάσημοι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τα φλιτζάνια illy σαν έναν λευκό καμβά πάνω στον οποίο δημιουργούν αυθεντικά αριστουργήματα. Για φέτος, λοιπόν, επιλέχθηκε η διάσημιση εικαστικός Mona Hatoum. Η Hatoum είναι γνωστή για το έργο της το οποίο περιστρέφεται γύρω από την ποίηση και την πολιτική. Για τα δημιουργήματα της χρησιμοποιεί μια ευρεία και συχνά ασύμβατη γκάμα μέσων και υλικών, όπως εγκαταστάσεις, γλυπτά, βίντεο, φωτογραφίες και έργα σε χαρτί.

 

Για τη φιλοτεχνημένη συλλογή illy Art Collection και τις εμβληματικές συλλεκτικές συσκευασίες illy, η MonaHatoum επέλεξε το χαρακτηριστικό μοτίβο της καφίγια (kaffiyeh), της παραδοσιακής αραβικής μαντίλας που έχει συνδεθεί με τον αγώνα των Παλαιστινίων τόσο στα φλιτζάνια όσο και στα δοχεία limited edition illy. Συγκεκριμένα, έχει κεντήσει το μοτίβο της καφίγια σε ύφασμα χρησιμοποιώντας μακριές ίνες από ανθρώπινα μαλλιά μετατρέποντας το μοτίβο της σε συρμάτινο φράχτη. Για τη συλλογή illy Art Collection, η Hatoum χρησιμοποίησε ένα αφηρημένο σχέδιο βασισμένο στο pattern του πλέγματος και των φύλλων ελιάς της καφίγια, που συνδέεται ιστορικά με τους εργατικούς αγώνες αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις.

 

Η συλλεκτική έκδοση των διακοσμημένων δοχείων και τα φλιτζάνια που είναι σε διαφορετικά σετ, απευθύνονται τόσο σε πελάτες λιανικής όσο και σε πελάτες Β2Β που σερβίρουν illy. Συγκεκριμένα, στα café μπορείτε να απολαύσετε τον espresso ή τον cappuccino σας σε φλιτζάνι Mona Hatoum, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε τη συλλεκτική σειρά, ως ιδιώτες, μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού κατάστηματος illy, www.illyshop ή μέσω το δίκτυο αντιπροσώπων illy στις κατά τόπους αγορές. Τα φλιτζάνια λιανικής διατίθενται σε πολυτελή συσκευασία δώρου και μπορείτε να τα βρείτε σε σετ δώρου των 2 cups και 6 espresso ή cappuccino cups, τα οποία είναι αριθμημένα και φέρουν την υπογραφή της Mona Hatoum.

 

Τα Decorated illy collection coffee cans Mona Hatoum είναι διαθέσιμα αυτή τη περίοδο στις μεγάλες αίθουσες των γνωστών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το http://illyshop.gr.