Συνταγές για κρύο καφέ με τον Ice Intenso της Nespresso

Συνταγές για κρύο καφέ με τον Ice Intenso της Nespresso

 

 Δημιουργήστε μοναδικές καλοκαιρινές συνταγές που ξεπερνούν τα όρια ενός απλού κρύου καφέ.

 

Είναι μέρες στη δουλειά ή στο εστιατόριο που όλοι θέλουμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας espresso, με γάλα ή χωρίς. Τι γίνεται όμως όταν αποζητάμε έναν έντονο και παγωμένο καφέ που θα μας δροσίσει τις ζεστές ημέρες;Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η Nespresso Professional δημιούργησε έναν νέο καφέ πουταιριάζει απόλυτα με πάγο: τον Ice Intenso

 

O Ice Intenso είναι μία ποικιλία καφέ 100% Arabica που ισορροπεί τα αρώματα ψημένων δημητριακών με τις νότες ξύλου, προκειμένου να αναδείξει την κλασσική γεύση του έντονου καβουρδίσματος. Οι έντονα καβουρδισμένοι κόκκοι του, λοιπόν, που προέερχονται από τη Νότια Αμερική και την Ινδονησία, προσθέτουν μια ένταση αρώματος και γεύσης, που όταν συνδυαστεί με πάγο, δημιουργούν έναν τολμηρά δροσιστικό καφέ. Για αυτό, η συγκεκριμένη ποικιλία είναι η ιδανική για να προσφέρει τη γεύση που όλοι επιθυμούν από έναν έντονο, παγωμένο καφέ.

 

Παρακάτω σας προτείνουμε τέσσερις συνταγές για παγωμένο, απολαυστικό καφέ χρησιμοποιώντας τον Ice Intenso. Έτσι θα βρείτε από ένα κλασικό freddo espresso με ένα twist ως ένα δροσερό και άκρως καλοκαιρινό ρόφημα με γάλα βρώμης, μπανάνα, σύκο και φυσικά καφέ Ice Intenso.

 

 

 

Αναζωογονητικός freddo espresso, η κλασσική συνταγή με ένα δροσερό twist.

 

 

 

 

 

Τολμηρός freddo cappuccino, απολαμβάνεται αυστηρά παγωμένος.

 

 

 

 

 

Τροπικός Ice Intenso caipirinha, μια φρέσκια συνταγή που εκρήγνυται από γεύσεις.

 

 

 

 

Ice Intenso fig banana flavor oat shake, μια εκπληκτική απαλή συνταγή με γάλα για ένα γλυκό και καλοκαιρινό ξεκίνημα​.

 

 

 

Εκτός από τον Ice Intenso, η Nespresso Professional παρέχει ακόμη τρεις μοναδικές ποικιλίες καφέ που ενδείκνυνται για κρύες απολαύσεις.

  • Ristretto, μία κλασσική ποικιλία 100% Arabica από την Λατινική Αμερική με έντονες νότες κακάο
  • Ristretto Intenso ένας συνδυασμός Arabica και Robusta σε έναν καλά καβουρδισμένο καφέ με αρώματα ξύλου
  • Origin India, μία ποικιλία μοναδικής προέλευσης με ένα δυνατό και πικάντικο χαρμάνι από Robusta και Arabica από την νότια Ινδία, με εξωτικές νότες μπαχαρικών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο της Nespresso www.nestle-nespresso.com.