Συνταγές για κρύο καφέ με τον Ice Intenso της Nespresso

Συνταγές για κρύο καφέ με τον Ice Intenso της Nespresso

 

 Δημιουργήστε μοναδικές καλοκαιρινές συνταγές που ξεπερνούν τα όρια ενός απλού κρύου καφέ.

 

Είναι μέρες στη δουλειά ή στο εστιατόριο που όλοι θέλουμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας espresso, με γάλα ή χωρίς. Τι γίνεται όμως όταν αποζητάμε έναν έντονο και παγωμένο καφέ που θα μας δροσίσει τις ζεστές ημέρες;Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η Nespresso Professional δημιούργησε έναν νέο καφέ πουταιριάζει απόλυτα με πάγο: τον Ice Intenso

 

O Ice Intenso είναι μία ποικιλία καφέ 100% Arabica που ισορροπεί τα αρώματα ψημένων δημητριακών με τις νότες ξύλου, προκειμένου να αναδείξει την κλασσική γεύση του έντονου καβουρδίσματος. Οι έντονα καβουρδισμένοι κόκκοι του, λοιπόν, που προέερχονται από τη Νότια Αμερική και την Ινδονησία, προσθέτουν μια ένταση αρώματος και γεύσης, που όταν συνδυαστεί με πάγο, δημιουργούν έναν τολμηρά δροσιστικό καφέ. Για αυτό, η συγκεκριμένη ποικιλία είναι η ιδανική για να προσφέρει τη γεύση που όλοι επιθυμούν από έναν έντονο, παγωμένο καφέ.

 

Παρακάτω σας προτείνουμε τέσσερις συνταγές για παγωμένο, απολαυστικό καφέ χρησιμοποιώντας τον Ice Intenso. Έτσι θα βρείτε από ένα κλασικό freddo espresso με ένα twist ως ένα δροσερό και άκρως καλοκαιρινό ρόφημα με γάλα βρώμης, μπανάνα, σύκο και φυσικά καφέ Ice Intenso.

 

 

 

Αναζωογονητικός freddo espresso, η κλασσική συνταγή με ένα δροσερό twist.