Orange espresso: η νέα τρέλα στο Tik Tok

Orange espresso: η νέα τρέλα στο Tik Tok

Ένας πρωινός καφές που συνδυάζει τον χυμό πορτοκάλι με τον espresso και πρωταγωνιστεί σε πολλά βίντεο γνωστής κοινωνικής πλατφόρμας.

 

Οι συνδυασμοί του καφέ είναι πολλοί. Άλλοτε πιο παραδοσιακοί, άλλοτε πιο μοντέρνοι και άλλοτε παράξενοι και ιδιαίτεροι. Σαν αυτόν που το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερο σε πολλά βίντεο στο TikTok. Πρόκειται για τον Orange espresso που είναι ένα πάντρεμα του espresso με χυμό πορτοκάλι. Παράξενο; Όντως. Όμως σύμφωνα με πολλούς Tiktokers είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που πίνεται συνήθως το πρωί.

 

Δεν είναι δύσκολο να το φτιάξετε. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι συσκευασμένο χυμό πορτοκαλιού και espresso. Σε ένα ποτήρι βάζετε πάγο, γεμίζετε τα ¾ του με τον χυμό και στο τέλος ρίχνετε τον καφέ. Δεν χρειάζεται να βάλετε ζάχαρη, μιας και ο συσκευασμένος περιέχει πάντα γλυκαντικές ουσίες. Φυσικά, αν χρησιμοποιήσετε φυσικό χυμό πορτοκαλιού τότε ίσως να χρειαστεί. Στα πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στην διάσημη κοινωνική πλατφόρμα με το εν λόγω ρόφημα, υπάρχουν και εκείνοι που προσθέτουν και λίγο tonic. Σε αυτή την περίπτωση έχετε ένα πιο «παιχνιδιάρικο» ρόφημα μιας και οι φυσαλίδες του δίνουν μια πιο ευχάριστη και τσαχπίνικη γεύση.

 

Όπως και να έχει ο συνδυασμός αυτός εξισορροπεί την πίκρα του espresso με τη γλύκα του χυμού και το αποτέλεσμα είναι δροσιστικό πρωινό, όπως σας είπαμε, ρόφημα, που ταυτόχρονα αποτελεί και μια πηγή καφεΐνης για τα άτομα που δεν αγαπούν τον σκέτο καφέ.