Nutella Iced Coffee: ένα απολαυστικό ρόφημα καφέ

Nutella Iced Coffee: ένα απολαυστικό ρόφημα καφέ

Είναι απολαυστικό, γλυκό, σοκολατένιο και παγωμένο, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι ένα ρόφημα καφέ ιδανικό για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού.

 

Λίγοι είναι εκείνοι που μπορεί να αντισταθούν στην σοκολατένια αλοιφή Nutella πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί. Φανταστείτε, λοιπόν, τώρα αυτή η λαχταριστή αλοιφή με πλούσια γεύση φουντουκιού να συνδυάζεται με παγωμένο καφέ δίνοντας ένα δροσερό και απολαυστικό ρόφημα. Αυτό είναι το Nutella Iced Coffee, το οποίο παρασκευάζεται εύκολα σε λεπτά, χρησιμοποιώντας μάλιστα ελάχιστα υλικά.

 

 Υλικά

1 κ. γ.  καφέ σε σκόνη

1 κ. σ. Nutella

200 ml  γάλα

παγάκια

 

Η παρασκευή του όπως σας είπαμε είναι εύκολη, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και να τα χτυπήσετε και ένα με δύο λεπτά ώστε να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά. Μπορείτε αν θέλετε αντί για αλεσμένο καφέ να βάλετε ένα espresso ή ακόμα και 30 ml από cold brew. Το γάλα μπορεί να είναι ζωικό ή φυτικό. Μάλιστα αν θέλετε να έχει περισσότερη φουντουκένια γεύση, χρησιμοποιήστε ένα ρόφημα φουντουκιού. Ζάχαρη δεν χρειάζεται να βάλετε, είναι ήδη γλυκό το ρόφημα λόγω της Nutella. Τέλος, αν θέλετε να το κάνετε πιο εντυπωσιακό, μπορείτε να προσθέσετε από πάνω σαντυγί. Φυσικά σερβίρεται με πολλά παγάκια.