Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Στις 20 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 17:00 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πύλες της σε όλους του λάτρεις του Κυριακάτικου brunch.

 

Οι λάτρεις των food festivals, οι θαμώνες της Αγοράς της Κυψέλης αλλά οι λάτρεις του street food,  θα μπορέσουν να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες. Όλοι δίνουν ραντεβού στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής σε μία νέα γαστρονομική περιπέτεια.

 

Specialty coffees και cold brews από το Kick, φρέσκοι χυμοί από το νέο project Kombucha Juices, κρουασάν και scrambled eggs από Nokela Project, vegan σάντουιτς και superfood σαλάτες από Bamboo Vegan για τους πρωινούς τύπους. Ελαφριά aperitivos από το Lulu Athens και δροσερές μπύρες από την Alea Brewing Co., tacos από Poncho, burritos από El Burro, bao buns από Yatzu και burgers με την υπογραφή της Busty’s Burger, a la grek πιάτα της Ανατολικής Κρήτης για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και πολλά πολλά γλυκά από Morning Sweetie και Signora για όσους δεν είναι του πρωινού ξυπνίματος, και επιλέγουν μια χαλαρή κυριακάτικη βόλτα.

 

Σημειώνουμε ότι ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη