Savile Row: Ένα νέο all day bar στη Θεσσαλονίκης

Savile Row: Ένα νέο all day bar στη Θεσσαλονίκης

 

Ποιοτικός καφές, προσεγμένα κοκτέιλ σε ένα λονδρέζικο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης.

 

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το Savile Row άνοιξε τις πόρτες τους. Πρόκείται για ένα all day bar που έδωσε άλλο χρώμα και ζωή στον ήδη πολυσύχναστο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

H urban διακόσμηση του θα σας βάλει αμέσως στο ζεστό, χαλαρό και φιλικό του κλίμα. Οι τοίχοι φιλοξενούν έργα της καλλιτέχνης Ρανιώς Σαρρή προσδίδοντας και αυτά με την σειρά τους μια ιδιαίτερη και ατμοσφαιρική νότα. Η μέρα στο Savile Row ξεκινάει από νωρίς το πρωί με ποιοτικό καφέ. Στους μύλους του φιλοξενεί blend αλλά και μοναδικής προέλευσης καφέδες από την ελληνική εταιρία taf. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό cappuccino ή latte μαζί ένα γλυκό και να ξεκινήσετε ευχάριστα και απολαυστικά την μέρας σας ή να πάρετε ένα espresso ζεστό ή κρύο για το δρόμο, αν ο χρόνος σας βιάζει. Όσο περνάει η μέρα, ο καφές δίνει την θέση του στα κοκτέιλ καθώς και η μουσική ανεβάζει ένταση. Κλασικές συνταγές μπλέκονται με τα ευφάντασταsignature ποτά του καταλόγου κάνοντας την επιλογή μας δύσκολη.

 

Το Savile Row αν και μόλις λίγων ημερών, έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό. Ένα κοινό που είτε θέλει να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην ημέρα, είτε να συναντηθεί με τους φίλους σε ένα ζεστό και ήρεμο περιβάλλον. Όπως και να έχει το νέα αυτό all day bar θα σας κακτήσει.

 

Αγίας Θεοδώρας 5, Θεσσαλονίκη, τηλ. 6980699962