Το Viral μήνυμα μίας εργαζόμενης στα Starbucks

Το Viral μήνυμα μίας εργαζόμενης στα Starbucks

Με ένα έξυπνο τρόπο μια εργαζόμενη στην γνωστή αλυσίδα καφέ, προσπάθησε να βοηθήσει μιανεαρή πελάτισσα.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άγνωστος πλησίασε μία 18χρονη κοπέλα, την ώρα που η ίδια καθόταν μόνη της μέσα στην καφετέρια. Η νεαρή κοπέλα ήταν εμφανώς αρνητική στο να έχει οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του ενώ εκείνος ήταν επικίνδυνα επίμονος. Το σκηνικό αυτό παρακολούθησε μία εργαζόμενη αλλά δεν έκανε την παραμικρή φασαρία. Αύτο που επέλεξε να κάνει είναι να γράψει απλά ένα μήνυμα σε ένα ποτήρι, δίνοντάς το στην κοπέλα και λέγοντάς της ότι ήταν ένα δωρεάν ρόφημα από το μαγαζί.

 

Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε: «Η 18χρονη κόρη μου ήταν στο Starbucks, μόνη εκείνο το βράδυ. Ένας άντρας πήγε κοντά της και άρχισε να της μιλά. Μία κοπέλα που δούλευε εκείνη την ώρα της έδωσε μια επιπλέον ζεστή σοκολάτα που- υποτίθεται- κάποιος ξέχασε να πάρει». Στο ποτήρι επάνω η εργαζόμενη είχε γράψει: «Αν χρειάζεσαι βοήθεια, βγάλε το καπάκι από το ποτήρι» έγραφε το μήνυμα.

Ευτυχώς, η 18χρονη ένιωσε ότι είχε την κατάσταση υπό έλεγχο και δεν χρειαζόταν να παρέμβει η ομάδα των Starbucks, αλλά παρόλα αυτά αυτή και η μητέρα της συγκινήθηκαν από την υποστήριξη τους. «Ένιωθε ασφαλής και δεν έβγαλε το καπάκι, αλλά τους ειδοποίησε. Είπε ότι μόλις σήκωσε το βλέμμα της είδε όλη την ομάδα των εργαζομένων να την έχουν υπό την επίβλεψή τους και σε ετοιμότητα να επέμβουν», εξήγησε η μητέρα της νεαρής κοπέλας.