H ΝΟΥΝΟΥ χορηγός του διαγωνισμού Barista με τα προϊόντα ΒARISTA’S GOLD  

H ΝΟΥΝΟΥ χορηγός του διαγωνισμού Barista με τα προϊόντα ΒARISTA’S GOLD  

Με απόλυτη επιτυχία έγινε ο διαγωνισμός Barista των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Καφέ, που διοργανώθηκε στα πλαίσια της Ho.Re.Ca 2022 με χορηγό την ΝΟΥΝΟΥ.

 

Η Friesland Campina Hellas-NOYNOY έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε 11-14 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας στο περίπτερό της την πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD, ενώ παράλληλα ήταν ο χορηγός γάλακτος στον διαγωνισμό Barista. Συγκεκριμένα, το ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD, αποτέλεσε βασικό συστατικό στη δημιουργία ροφημάτων με γάλα. Η γκάμα προϊόντων της σειράς ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD ανέδειξε όλα τα χαρμάνια καφέ που χρησιμοποιήθηκαν από τους διαγωνιζόμενους, απαλά ή πιο έντονα, απογειώνοντας τη γεύση.

 

To ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε διανομή, κατακτά την επαγγελματική αγορά, υποσχόμενο το απολαυστικότερο αποτέλεσμα στο σερβίρισμα του καφέ. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα ψυγείου ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD παράγονται από άριστης ποιότητας αγελαδινό γάλα στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα, σε οικολογικές συσκευασίες που ενισχύουν το θετικό αποτύπωμα της εταιρείας στο περιβάλλον. Οι συσκευασίες τους προέρχονται από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές και εξοικονομούν 83 τόνους πλαστικό από πετρέλαιο τον χρόνο*, μειώνοντας κατά 19% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2), που δημιουργούνται από την παραγωγή τους**.

 

Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική βιωσιμότητάς της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη» συνεχίζει να επενδύει σε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με πλούσια γεύση…για όλες τις περιστάσεις.

 

*Συγκριτικά με το σύνολο των προηγούμενων συσκευασιών Tetra Brik® Aseptic Edge 1Lt & Slim 1,5Lt σε ένα έτος.

**Συγκριτικά με τις βασικές συσκευασίες Tetra Brik® Aseptic Edge 1Lt & Slim 1,5Lt