Cup or What?  μια νέα πρόταση στα νότια προάστεια

Cup or What?  μια νέα πρόταση στα νότια προάστεια

Βγήκαμε για healthy πρωινό, ελαφρύ lunch και ποιοτικό καφέ στη Γλυφάδα.

 

Είναι ωραίο να μαθαίνεις ότι ανοίγουν καινούργια μαγαζιά που έχουν κάτι καινούργιο να πουν ή να προσφέρουν. Ακόμα κι αν δεν βρίσκονται δίπλα στο σπίτι μας ή στην περιοχή που συνηθίζουμε να κουνούμαστε. Ο λόγος για το πρόσφατο Cup or What? που άνοιξε πριν από λίγες μέρες στην Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα all day χώρο που φέρνει την σφραγίδα του Ομίλου Καστελόριζο και προσφέρει ποιοτικό καφέ και γευστικά υγιεινά σνακ στην όμορφη και ήσυχη οδό Φοίβης.

 

Το Cup or What? είναι ένας φωτεινός χώρος, όπου κυριαρχεί το λευκό και οι γήινες ζεστές αποχρώσεις του ξύλου και της ψάθας. Θα λέγαμε ότι είναι μια μίξη σκανδιναβικού design με cool vibes που θυμίζουν Καλιφόρνια. Οι οργανικές γραμμές με καμπύλες, οι αδρές μπεζ τσιμεντοκονίες και τα καταπράσινα φυτά, που βγαίνουν μέχρι το πεζοδρόμιο, με την εμβληματική ελιά που ρίχνει εκεί τη σκιά της, συμπληρώνουν το πολύ όμορφο αλλά και ταυτόχρονα φιλικό και ήρεμο περιβάλλον.

 

Τι θα απολαύσετε, λοιπόν, εδώ: cappuccino, espresso, latte είτε ζεστούς είτε freddo με καφέ από την εταιρεία Galliano και χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας. Τα κρουασάν, που μυρίζουν βούτυρο, τα φτιάχνουν καθημερινά και θα τα βρείτε σκέτα, αλλά και γεμιστά γλυκά κι αλμυρά. Νόστιμα είναι και τα αφράτα cookiesσε διάφορες γεύσεις, τα σπιτικά κέικ, ενώ οι μπάρες δημητριακών είναι 100% βιολογικές και φτιαγμένες χωρίς ζάχαρη. Επιπλέον, προσφέρουν κι ένα ολοκληρωμένο healthy μενού με την υπογραφή του σεφ Βασίλη Καφαλούκου, γεμάτο υγιεινές προτάσεις για ενέργεια και ευεξία όλες τις ώρες της μέρας. Φρεσκοστυμμένοι χυμοί φρούτων και λαχανικών, πλούσια, θρεπτικά smoothies ετοιμάζονται την στιγμή που θα τα ζητήσετε. Ενδιαφέρον επίσης έχει να δοκιμάσετε την κρέμα λεμόνι με βρώμη και αμύγδαλο αλλά και τα δημητριακά με σοκολάτα, μακαντέμια και γάλα καρύδας. Και αν θέλετε κάνει για lunch break επιλέξτε μία από τις πολλές ελαφριές, αν και πολύ γευστικές, σαλάτες, όπως αυτή με κινόα, κρέμα ταχίνι, σπανάκι και vinaigrette lime ή την κλασσική αγαπημένη τονοσαλάτα. Τέλος, στο Cup or What? μπορείτε να προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε για να φτιάξετε καφέ στο σπίτι από καφέ σε κόκκου ή αλεσμένο μέχρι και κάψουλες.

 

Φοίβης 11, Γλυφάδα, τηλ. 2108940500